nasmejali sve prisutne

Srpski mališan pitao Novaka Đokovića nešto što se niko drugi nije usudio: Evo kako mu je naš najbolji sportista odgovorio

0
Tokom boravka u Beogradu, Novak Đoković odvojio je vreme da se druži s mladim teniserima, a jedan dečak odlučio je da svom idolu postavi pitanje koje bi se i neko odrastao teško usudio da izgvori.
foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Najbolji srpski teniser Novak Đoković tokom boravka u Beogradu odvojio je vreme da se sretne sa mladim teniserima, trenerima i teniskim radnicima u Teniskom savezu Srbije i podeli sa njima brojna iskustva iz svoje karijere.

 

Ovim govorom je Jelena Đoković svima zapušila usta: Učite iz mojih grešaka i budite bolji! (FOTO)

 

Glavna tema bila je uticaj snage misli na rezultate u sportu, a Đoković je između ostalog govorio o psihološkom pristupu mečevima, treninzima i drugim profesionalnim obavezama.

 

 

A photo posted by Novak Djokovic (@djokernole) on

 

Decu su zanimali detalji vezani za pravilnu ishranu i suplementaciju u sportu, šta je to što bi trebalo da jedu i piju tokom treninga, pre i posle mečeva. Bilo je reči i o medicini u sportu, o psihoterapeutskim metodama, kako da se pobedi trema, blokada izmedju treninga i izlaska na teren, borbe sa pritiscima i očekivanjima, strahom od poraza, kako da se savladaju brojne prepreke na putu ka maksimumu.

 

Više od stotinu dečaka i devojčica imali su i brojna pitanja, a jedno od njih postavio je sedmogodišnji mališan iz TK Dril.

 

makonda-tracker