Emina Jahović - Sandal: Nisam previše razočarana

3
Pop zvezda Emina Jahović – Sandal kaže za Story da nije previše razočarana što ne putuje na Evroviziju u Oslo i komentariše kako joj se dopadaju pesme njenih konkurenata: Milana Stankovića i Olievra Katića, izvedene u emisiji Tri pa jedan za Oslo.
Foto: Luka Šarac
Foto: Luka Šarac

- Nisam bila previše uzbuđena zato što sam samim pristankom da učestvujem u takmičenju, pristala i da budem instrument Gorana Bregovića, jer Kvariigra nije pesma koju sam ja napisala. Da sam je ja pisala sigurno bih bila previše razočarana što nisam pobedila. Pobednička pesma je dobra, puna je energije, kao i Oliverova i moja, jer su sve tri pečat odličnog autora kakv je Bregović. Mislim da će Kvariigra postati veliki hit, jer u Srbiji obično veći hit postane ona pesma koja ne trijumfuje na nekom takmičenju – iskrena je pop zvezda koju je ispred malog ekrana pratio i suprug, turski superstar Mustafa Sandal.

- Mustafa je pratio direktan prenos i svi moji bližnji su bili uz mene. Nisam najsrećnija što ne idem u Oslo, ali mi je drago što imam jednu ovako kvalitetnu i energičnu pesmu – kaže Emina i objašnjava zašto se odlučila za kreaciju Zvonka Markovića.

- Zvonko Marković je neko ko odlično poznaje žensko telo i najbolje zna šta bi trebalo na njemu istaći – završava srpska Penelope Kruz, koja se uskoro vraća u Istanbul sa sinom Jamanom.

 

Nikola Rumenić

 

 

makonda-tracker