jednom za svagda

Ovim govorom je Jelena Đoković svima zapušila usta: Učite iz mojih grešaka i budite bolji! (FOTO)

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 4

Sima

01-12-2016 16:24h
Antipatična 100%. Ovom izjavom još više pokazuje i ističe svoje Ja,i opet ja. Kompleksi su čudo.

nevena

03-12-2016 17:40h
@Sima
Ljudi stvarno preteruju sa animozitetom prema Jeleni Djokovic. Ali zaista. Mene je priznajem malo iritirala svojim precestim "srecnim" porukama ( koje inace vrlo podrzavam), ali devojka je samo imala nameru da pozitivno usmeri svoju poznatost i da na kraju da sebi oduska. Ako neko misli da je lako biti zena jednog od najboljih profesionalnih sportista sveta i godinama potiskivati svoje potrebe zarad njegovog uspeha, smatram da gresi. Sigurno da je imala i ima mnogo propusta, ali ko ih u emotivnom odnosu nema?.. Bas toliko kritika na njen racun jednostavno ne mogu ni da razumem ni da opravdam. Smatram da zajedno sa Novakom radi divan posao kroz svoju fondaciju i daje lep primer mladima. Stvarno malo zauzdajte, nije fer.

12-03-2017 11:16h
@nevena
Nije svaka zena sposobna da se "hrani"velicinom muzevljeve karijere. Jelena je tipican primer toga. Nisu sve zene Mirka Federer pa da uzivaju iz senke u uspehu suprugaJelena je drugacija, Radi na svom identitetu. I to je u redu ako ima meru i ako shvata da sve sto ima, ima zahvaljujuci tome sto je Novakova supruga. Da nije bila bi, verovatno anonimus. I dobro je da u svom svom isticanju svojih vrednosti i kvaliteta, sve dok ne pretera i dok to ne uradi na stetu Novakove karijere. Nadam se da nece preterati u tome.

Megi

30-12-2016 08:11h
Ona se odrekla svoje neke buduce karijere, da bi ispratila i dala podrsku takvoj velicini, kao sto je njen suprug. Svaka joj na tome cast, mnoge zene to ne mogu. Pronasla se u humanitarnom radu i svojoj porodici, i na tome joj svaka cast. Jedna predivna i preslatka mlada zena, retko na nasim prostorima. Devojke, ugledajte se na nju, a ne na nekakav polusvet.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: