ne krije da joj je teško

Tužan razlog zbog kog se Nikolina Pišek dugo nije oglašavala: Danas je godišnjica moje prve ljubavi, a njega više nema

1
Lepa voditeljka priznaje da je jedva smogla snage da se oglasi nakon velikog gubitka koji joj je doneo bol i tugu.
foto: Aleksandar Jovanović Cile
foto: Aleksandar Jovanović Cile

Nikolina Pišek svojim osmehom i harizmom razoružava sve prisutne gde god se pojavi, međutim mnogi nisu znali pravi razlog zbog kog se hrvatska lepotica poslednjih meseci povukla u sebe i nije se mnogo oglašavala. 


Njena starija ćerka je izrasla u pravu lepoticu: Ovo je predivna naslednica Nikoline Pišek (FOTO)

 

Iako je do letos bila veoma aktivna na društvenim mrežama, fanovi su se zabrinuli jer se voditeljka od jula meseca nije oglašavala na svojoj zvaničnoj Fejsbuk stranici.

 

foto: Story Press

Nikolina i sama priznaje da mesecima nije imala snage da otvori i oglasi se putem pomenute stranice, a sa svojim obožavaocima je otvoreno i iskreno podelila i da je razlog tome gubitak koji ostavio veliku prazninu u njenom srcu. 

 

Zanosna figura Nikoline Pišek parira idealu: Da li je ovo najtanji struk na našem zvezdanom nebu? (FOTO)

 

Dugo... mesecima nisam smogla snage da otvorim ovu stranicu. Prvenstveno zato jer je otišla zauvek moja Vesna s kojom sam se upoznala ovde. I pre toga, jer sam znala da je Vesna jako bolesna... a ovo me mesto podsećalo na nju. Ako ne otvaram mesto koje me podseća da problem postoji, onda će možda problem pobeći..? Nije pobegao. Nismo uspele. Vesna je morala otići na neko mesto gde bol ne postoji. Nismo se niti pozdravile kako treba. Nije mogla više...


I onda je došao današnji dan, godišnjica moje prve pseće ljubavi, koja je, zapravo, bila "krivac" da smo se Vesna i ja upoznale. Niti njega više nema. I on je na mestu koje mu je izbrisalo bol... To kažem da bih se utešila, izgovaram u sebi floskule da oteraju moju bol, no ona ne prestaje. Kažu da vreme leči rane i da vas tuga priprema za nove radosti... da su tuga i radost povezane kao ruža i trn.


Znam da jesu.


I odlučila sam prigrliti to saznanje. Zahvalna za sve što sam imala. Jer, pre no što saznaš šta dobrota zapravo jeste, moraš izgubiti nešto. Ili nekoga...", napisala je Nikolina. 

 

makonda-tracker