otkrila detalje sa venčanja

Oglasila se: Evo zašto je Aleksandra Prijović otišla sa svadbe Viktora Troickog (FOTO,VIDEO)

0
Iznenadni odlazak popularne pevačice sa venčanja godine mnogima je privukao pažnju, a ona je odlučila da otkrije pravi razlog zbog kog je u jednom trenutku napustila veselje.
foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Juče su se na večnu ljubav zakleli srpski teniser Viktor Troicki i njegova izabranica Aleksandra Đorđević , koji su zavete pred Bogom položili u crkvi na Dorćolu, dok su građansko venčanje i veliko svadbeno veselje upriličili u jednom beogradskom hotelu.

 

foto: Kurir

Najseksepilnija trudnica: Gospođa Troicki očarala venčanicom, a onda se presvukla u haljinu sa koje niko ne skida pogled (FOTO)

 

Među zvanicama našla se i pevačica Aleksandra Prijović koja je došla sa svojim dečkom Filipom Živojinovićem kako bi ispunila želju neveste.

 

Nastavak teksta pročitajte na sledećoj strani. 

 

 

Pošto je Aleksandrina omiljena pesma "Za nas kasno je", dogovorile smo se da otpevam tu pesmu", rekla je folk pevačica koja je otkrila i da se na veselju nije zadržala do samog kraja jer je imala unapred zakazan nastup.

Aleksandra Prijović napustila svadbu Viktora Troickog (FOTO)

 

foto: Damir Dervišagić

Uz ovu pesmu su Aleksandra i Viktor Troicki zaigrali prvi ples!

 

I Đokovići stigli na svadbu godine: Oduševili elegancijom, a Jelena sve iznenadila jednim detaljem! (FOTO, VIDEO)

 

Na svadbi su se našli ugledni sportisti koji su Viktorovi bliski prijatelji, poput Novaka Đokovića, a među njima je bio i teniser Janko Tipsarević koji je otkrio kako se mladoženja osećao uoči venčanja.


Glamur kakav se od Tipsarevića i očekivao: Evo kako ponosni kumovi izgledaju na venčanju Viktora Troickog (FOTO)

Juče sam ga zvao i pitao sam ga da li se uplašio, a on mi je rekao: "Ma jok, šta ti je". Uopšte nije delovao uspaničeno. Aleksandra je fenomenalna, Viktor je moj dugogodišnji drug i nije mogao bolju devojku da izabere za ženu", rekao je Tipsarević za "Premijeru", dok je Nenad Zimonjić otkrio šta će se u životu Troickog sada promeniti.

 

Očekuje ga jedno prelepo, novo iskustvo, uskoro će postati i roditelji", rekao je teniser.

 

 

 

makonda-tracker