svakoj ženi će se desiti isto

Postala sam sve ono što sam prezirala: I Kristini Radenković su bile antipatične OVAKVE majke, a onda je i sama postala jedna od njih (FOTO)

0
Voditeljka omiljenog porodičnog kviza Slagalica je pre 8 meseci postala majka preslatke devojčice, a onda se desilo to da se i ona preiklonila klanu majki koje joj pre majčinstva nisu bile simpatične. Evo o čemu se radi
foto: Vladimir Šporčić
foto: Vladimir Šporčić

Kristina Radenković porodila se krajem marta ove godine, i na svet donela devojčicu Taru.

 

Kako je voditeljka i tokom, ali i nakon trudnoće aktivna na društvenim mrežama, očigledno je da joj majčinstvo izrazito prija, a osim zadovoljstva i sreće, ono je sa sobom donelo još nešto.

 

Kristina Radenković živi svoj i očev san: Žao mi je što tata nije doživeo da me vidi u Slagalici

 

Naime, majke koje se neprestano hvale svojom decom i nisu bile toliko simpatične harizmatičnoj voditeljki, ali nakon što se i sama ostvarila u roditeljskoj ulozi, postala je jedna od njih. Kristina nikada nije osuđivala pomenute gestove majki, ali sada ih i sama razume i ne može da se suzdrži, a da se ne pohvali svojom ćerkom Tarom.

 

Spontanom fotografijom protiv pravila i poziranja: Kristina Radenković rekla nešto o čemu mnogi danas ćute (FOTO)

 

Ovog puta je i sama ostala iznenađena kako Tara brzo raste i napreduje, pa je na društvenoj mreži Instagram objavila fotografiju uz rečenicu: 

 

- Postala sam sve što sam prezirala, "moje dete ovo, moje dete ono", ali imam 8 meseci i stojim sama - napisala je ponosna mama.

 

 

Nakon ove objave, mlada mama i njena devojčica dobile su veliki broj isključivo pozitivnih komentara.

makonda-tracker