Iako se činilo da je sve u najboljem redu

Ana Mihajlovski i Mirko Grubin više ne žive zajedno: On je bio taj koji je otišao... (FOTO)

0
Vest o razvodu Ane Mihajlovski i Mirka Grubina veoma je potresla javnost. Iako je par dosledan tome da se o privatnim stvarima ne razmatra javno, izvor otkriva da su među njima postojale razmirice...
foto: Story press
foto: Story press

Pošto su voditeljka Ana Mihajlovski i njen suprug Mirko Grubin odlučili da stave tačku na brak, on je bio taj koji je napustio stan u kojem su do tada živeli, sa svoje dvoje dece.

 

foto: Promo

Vest da se razvode Mirko i Ana potpuno je iznenadila njihove bliske prijatelje koji su im godinama zavideli na harmoniji koju su imali u braku. Da više ne žive zajedno i da su podneli papire za razvod dodatno je šokirala sve zato što su nedavno sinu proslavili prvi rođendan, kada se činilo da je u njihovom odnosu sve u najboljem redu.

 

Očigledno je da su i tada među njima postojale razmirice, ali i da su to uspešno skrivali od okoline jer su oboje zatvoreni kada je reč o emocijama. Mirko je bio taj koji je izašao...

Razvodi se Ana Mihajlovski: Čula sam njihov razgovor, koji nimalo nije bio prijatan... (FOTO)

Sa Anom u stanu živi i njena ćerka, koju ima iz braka sa vlasnikom producentske kuće 'Emoušn', Goranom Stamenkovićem.

foto: Promo

Ana poslednjih dana pokušava da na što bolji način organizuje svoje život jer pored brige o troje dece, ona ima snimanja emisije 'Ja imam talenat', a uskoro je očekuje i uloga u mjuziklu 'Pepeljuga", saznaje "Alo" od izvora.

foto: Milena Rakočević

Ana Mihajlovski vrlo je retko u javnosti davala intervjue, još je ređe pričala o emotivnom statusu, pa je tome ostala dosledna i sada.

makonda-tracker