KRATKI PREDAH U TORONTU

Romana: I dalje sam sama, ali srećna (FOTO)

0
Šarmantna pevačica Romana Panić kaže da je boravak u Kanadi zbog poslovnih obaveza iskoristila i za obilazak znamenitosti ove zemlje, gde je posetila stare, ali stekla i nove prijatelje. Priznaje da uprkos brojnim poznanstvima njeno srce već dugo niko nije osvojio, ali da je neuspeh na ljubavnom planu ne obeshrabruje.
foto: Privatna arhiva
foto: Privatna arhiva

Pevačica Romana Panić (41) početkom novembra boravila je u Kanadi gde je imala zakazan nastup, ali odlazak u ovu prekookeansku zemlju iskoristila je da poseti sve njene znamenitosti i uživa u čarobnoj prirodi.

Fenomenalno sam se provela u Kanadi, tamo sam putovala kako bih prisustvovala događaju povodom proslave 25-godišnjice Srpsko-kanadskog dobročinstva Jovan Dučić. Bilo je predivno i uživala sam u druženju s našim ljudima", priča šarmantna pevačica koja je iskoristila svaki trenutak boravka u Torontu da obiđe okolne parkove i brojne znamenitosti.

Kada je saznala za bolest pomišljala je na samoubistvo: Romana Panić prvi put iskreno o bolnom iskustvu

Sviđa mi se mnogo toga u Kanadi, pre svega imaju mnogo zelenila, reka, jezera i predivnu prirodnu. Sam centar Toronta zaista je prelep, to je prava svetska metropola u kojoj možete da nađete sve što poželite."

Iako je u ovu daleku zemlju putovala na samo sedam dana, Romana je sa svojim ljubaznim domaćinima obišla i čuvene vodopade na samoj granici Kanade i SAD.

Bila sam na Nijagarinim vodopadima koji su me fascinirali, a snaga te vode toliko je jaka da vam se bukvalno zavrti u glavi. Fascinantno mi je bilo i to što je po sredini Nijagare napravljena granica između Amerike i Kanade. Priroda je fenomenalna, a uživala sam i na Sky tornju. Zahvalna sam domaćinima koji su me lepo prihvatili i posebno moram da istaknem da su oni veoma topli, gostoprimljivi ljudi.

 

Trudili su se da mi ugode na sve načine. Ovo putovanje pamtiću po lepim stvarima, novom iskustvu i poznanstvima. Drago mi je što sam uspela da se vidim i sa prijateljima koji su se odavno preselili u Toronto i veoma sam srećna zbog toga."

foto: Privatna arhiva

Zgodna pevačica otkrila je i da se oduševila kada je videla spomenik Nikoli Tesli na Nijagarinim vodopadima, a naročito činjenicom da su Srbi koji žive u Kanadi sami sakupili novac kako bi on bio tu podignut. Dodala je i da je presrećna jer je sve vreme njenog boravka u Torontu sijalo sunce iako je očekivala da će padati sneg i biti hladno.

 

Romana Panić: Ne odustajem od ljubavi

 

U poslednje vreme Romana se potpuno okrenula poslu i priznaje da joj u emotivnom životu ne cvetaju ruže, ali neuspeh na ljubavnom planu uopšte je ne obeshrabruje.

Nijedan muškarac nije osvojio moje srce. Kao i obično, nemam šta da kažem na tu temu", kroz osmeh konstatuje pevačica i otkriva da je zadovoljna jer uskoro izlazi spot za duetsku pesmu "Bolje je ovako".

Pre putovanja u Kanadu nisam spavala dvadeset pet sati jer sam za duet sa Dejanom Matićem snimala spot koji će biti fantastičan i jedva čekam njegovu promociju", završava ushićeno Romana.

makonda-tracker