Ena Popov: Zlobnici mi ne mogu pokvariti sreću u ljubavi

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 2

Dragan

15-03-2010 09:06h
Joj brate mili ko je ona. Bilo je simpa sa Markom, a sad je već bljutavo, bez beve neinteresantno. Kakvi prstenovi i bakrači. Koga to interesuje. Ili plaća da nekoga interesuje.

Tina

19-03-2010 13:21h
Ako tebi nije interesantna to ne znaci da nikom nije. Zar je trebalo da se ponovo smuva sa nekim ukucaninom da bi tebi bila zanimljiva?! Devojka je super. Prelepa, sarmantna, duhovita, lepo peva, elokventna. Bila mi je super i kada je bila u VB1, a sada mi je jos bolja.
Kada ce se Srbija oslobodite predrasuda koje ima o lepim, modernim devojkama?! Ocigledno da cemo pre prihvatiti i narkomane, homoseksualce, tranvestite, prostake nego devojke poput Ene!
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: