Prepoznajete li ga?

Ova godina je promenila život Petra Mitića, a da li pamtite njegove početke: Evo kako je poznati pevač izgledao pre 10 godina (FOTO)

0
Petar Mitić i Ivana Pavković će ovu godinu pamtiti po magičnom venčanju i rođenju malenog Vujadina. Iako oboje uživaju u roditeljstvu, ali i uspešnim karijerama, poznatog pevača sa početka karijere ćete prepoznati po jednoj stvari!
foto: Marina Lopičić
foto: Marina Lopičić

Ljubav popularnog pevačkog para je već duže vreme prava inspiracija za mnoge, a Ivana Pavković i Petar Mitić svakim danom dokazuju da je život u dvoje pravi pogodak za njih. 


Ivana Pavković otvoreno o braku i ljubavi: Evo zbog čega smo se venčali (FOTO)

 

Rođenje malenog Vujadina predstavlja krunu njihove ljubavi, a Petar Mitić je proslavio ovaj važan događaj u velikom stilu.

 

Slavlje dostojno princa: Ovako je Petar Mitić proslavio rođenje malenog Vujadina (FOTO)

 

Oboje su trenutno napravili pauzu u karijerama, te uživaju u prvim danima roditeljstva. Međutim, njihov kvalitet i pevačke sposobnosti su otkrivene još na početku, Petar Mitić se pojavio na sceni još pre deset godina.

 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani

 

 

 

 

Davne 2007. godine, Petar se prvi put pojavio na audiciji za Zvezde Granda u Vranju, a ono što su mnogi uočili je njegov šarmantan pogled.

 

foto: Youtube Printscreen

 

Nakon što je ušao u uži izbor, Petar se  plasirao se do same završnice takmičenja posle koje je snimio pesme koje su postali veliki hitovi.

 

Svaki detalj je pažljivo biran kako bi mali princ imao kutak kao iz bajke: Ovako su Ivana i Petar uredili Vujadinvu sobu (FOTO)

 

Budući da je publika mesecima pratila njegov muzički napredak, stekao je brojne obožavateljke.

 

foto: Youtube Printscreen

 

Od tog trenutka, vreme za za Petra Mitića kao da je stalo, jer sudeći po komentarima, poznati pevač se nije mnogo promenio. 

 

foto: Aleksandar Jovanović Cile

 

 

 

 

 

makonda-tracker