istinita priča

Početak naše ljubavne priče ličio je na bajku, a onda je počelo nasilje: Voditeljka RTS-a se izvukla iz kandži nasilnika i dokazala da srećan kraj ipak postoji (FOTO)

0
Danas je srećna i zaljubljena žena, ali na strahovito iskustvo nije zaboravila. Naprotiv, podelila ga je javno kako bi svim ženama koje su se našle u istoj situaciji otvorila oči i stavila do znanja da se do sreće uvek može naći put
 

A photo posted by Irina Djordjic (@ivicirina) on


Početak svake ljubavne priče sličan je onima u romanima sa srećnim krajem. Romanse u kojima počinje nasilje nisu izuzetak i prvi signali koje žrtve ne znaju da prepoznaju, uvek se pojavljuju u fazi početne zaljubljenosti. Za mnoge je već kasno da odu.

Život u šarenom balonu je adekvatan opis za stanje prvih mesec ili dva dana u kojima se razvija crv psihoze. Sve se dešava brzo i idilično. Tako smo u početku i nas dvoje bili nerazdvojni. Nije bilo važno da li zajedno idemo na neku proslavu ili me samo prati do posla. Svo svoje slobodno vreme želeo je da provodi sa mnom i uđe u moj svet.

Dani su ispunjeni upoznavanjem sa porodicom, prijateljima, sitnim poklonima, iznenađenjima i svime onim što jednom normalnom biću govori da je onome drugom stalo da učini sve da biste vi bili srećni i nasmejani. I obrnuto.

 

Dženifer Aniston otvorila dušu u emotivnoj ispovesti: Naporno sam radila da bih bila svedena na jadnu ženu bez dece

 

Nastavak priče pročitajte na narednoj strani...

 

makonda-tracker