zasluženo priznanje

Evo kako izgledaju i ponašaju se dame u 21. veku: Popularna pevačica proglašena za Damu 2016. godine (FOTO)

0
Poznata beogradska pevačica zabavne muzike Jasna Đokić jučerašnji datum upamtiće kao jedan od najznačajnih u svojoj karijeri.
foto: Promo
foto: Promo

Pevačici je sinoć u Kraljevu u svečanoj sali jednog prestižnog hotela uručena nagrada "Dama 2016. godine'' .

Presrećna sam! Publika i mediji su me nagradili ovim divnim priznanjem... Pojam dame ipak nije starovremenski i Dama nikada neće izaći iz mode. Vrednosti dame su večne i uvek ih treba negovati. Dama se i rađa i postaje. Nije važan fizički izgled da bi neka žena bila Dama, ne, važno je da ona drži do sebe, da bude svesna svojih kvaliteta, svojih vrlina, svog talenta. Dakle, vaspitanje, obrazovanje i negovanje sopstvene ličnosti mogu učiniti svaku ženu damom'', izjavila je vidno raspoložena Jasna Đokić.

foto: Promo

Događaj "Dama 2016." rezultat je jednog od mnogobrojnih projekata koji ukazuje na to da uspešnost ne određuje pol, već kvalitet, posvećenost, talenat i lične osobine.

 

Kako u Srbiji i dalje postoje stereotipi da žene ne mogu biti jednako uspešne kao i muškarci, činjenica je da u odnosu na pre, sve više žena svojom upornošću, talentom i znanjem uspešne na svim poljima.

 

foto: Promo

Titulom Dame 2016. mogu se pohvaliti i dramska umetnica Nađa Rodić, Irena Jovanović, voditeljka televizije Studio B, i mnoge druge eminentne žene Srbije i grada Kraljeva.

 

 

makonda-tracker