oduševio

Saša Matić napravio zbrku u sred Sarajeva: Neverovatna priča teksiste koju ćete svima prepričati

0
Nakon spektakularnog koncerta koji je nedavno održao u Tuzli, Saša Matić se sa svojim timom uveliko priprema za još jedan koji će održati 10. decembra u sarajevskoj dvorani Zetra
foto: Dejan Milićević
foto: Dejan Milićević

Tako je u sklopu priprema za pomenuti koncert pevač protekla dva dana boravio u glavnom gradu Bosne i Hercegovine, što je izazvalo ogromnu pažnju Sarajlija, a sarajevskim taksistima dodatno povećalo promet.

Naime, jedan taksista se javio u emisiju u kojoj je Matić gostovao i zamolio autora da produži emisiju bar sat vremena.

- Niko neće van iz taksija samo govore produži dalje, kruži gradom dok traje emisija, a taksimetar radi... Ako je ikako moguće produžite emisiju, nikad bolje nisam radio - rekao je taksista koji je posle emisije pevača sačekao ispred radija kako bi se fotografisao s njim.

 

foto: Photo: SM Team

Inače, Matić je boravak u Sarajevu iskoristio i kako bi održao press konferenciju na kojoj je medijima otkrio još neke detalje spektakla koji sledi 10. decembra u sarajevskoj Zetri.

- Volim doći u Sarajevo koje smatram svojim gradom jer ovdje imam dosta prijatelja. Sarajevo i ja se volimo već petnaest godina i zato sam odlučio da se na svoj način odužim Sarajlijama jednim istinskim muzičkim spektaklom kakav smo već priredili u Beogradu, Zagrebu i Tuzli - rekao je Matić brojnim novinarima okupljenim u Admiral Electronic Casinu.

Iz Kamarad produkcije koja je i ovoga puta stala iza Matićevog koncerta, poručuju kako Sarajlije očekuje istinski audio-vizuelni spektakl, ali i interesantni gosti čija imena se još uvek drže u tajnosti.
 

makonda-tracker