žena lavica

Zloćudna bolest se ušunjala u njen život i svi su sumnjali da će preživeti: Grandova voditeljka se vratila na male ekrane nakon 6 godina (FOTO)

1
Popularna voditeljka na čiji osmeh i harizmu niko nije imun vodila je tešku borbu sa zloćudnom bolešću iz koje je izašla kao pobednik...
foto: Story Arhiva
foto: Story Arhiva

Voditeljka Nataša Ilić Jovanović prvi put nakon šest godina vratila se u Grand produkciju, u okviru koje je nekoliko godina vodila Grand paradu.


Ovog puta samo kao gost u emisiji Grand koktel, čiji je domaćin Goran Čomor, ali to ne znači da nećemo uskoro da je gledamo i kao voditelja neke Grandove emisije.

 

Mnogi su sumnjali su da će preživeti: Pevačica po drugi put iz bitke sa kancerom izašla kao pobednik, a ovo je njen recept (FOTO)

 

A photo posted by Natasa Ilic-Jovanovic (@naca.ilic) on

Možemo da zaključimo da Nataša danas izgleda bolje nego ikad, a njen osmeh i damsko držanje ostali su njen zaštitni znak.

 

Uspela je da pobedi kancer i nastavi da živi punim plućima: Tina Ivanović izgleda tako da biste je pomešali sa lutkom iz izloga (FOTO)

 

A photo posted by Natasa Ilic-Jovanovic (@naca.ilic) on

Da vas podsetimo, Nataša se nedavno podvrgla hirurškom zahvatu kako bi operisala tumor na podviličnoj pljuvačnoj žlezdi.

 

Voditeljka se oseća dobro, a sada se vraća na male ekrane.

 

Prelepa misica i dalje vodi bitku s kancerom, a suprug joj ne dozvoljava da se preda: Stefan je plakao kada sam dobila rezultate

 

makonda-tracker