užasnut neistinitim tvrdnjama

Objava na Fejsbuku je učinila da svi pomisle da je zbog NJEGA digla ruku na sebe: Oglasio se dečko pokojne pevačice Glorie (FOTO)

0
Kada je u medijima odjeknula vest da je članica nekadašnje grupe "Flejm" izvršila samoubistvo, jedna objava na društvenoj mreži Fejsbuk je sve poglede skrenula na njenog momka
foto: Facebook Printscreen
foto: Facebook Printscreen

Glorija Sangare, nekadašnja pevačica popularne beogradske pop grupe Flejm izvršila je samoubistvo pre par dana.

 

Nesrećan slučaj desio se na Floridi, gde već godinama živi, a Glorija se ubila velikom dozom lekova.

 

Klupko misterije se razmotava: U porukama se krije PRAVI MOTIV samoubistva mlade pevačice Glorie? (FOTO)

 

Spekulisalo se da je njen dečko povezan sa tragičnim događajem, a on se tim povodom oglasio na društvenoj mreži Fejsbuk:

Na ivici nervnog sloma: Glorija je izvršila samoubistvo, a druga pevačica grupe Flejm u potresnoj ispovesti otkriva pakao kroz koji je prošla

 

- Povodom tragične smrti Glorije Sangare i gomile neistina i bljuvotina, molim vas ostavite Glorijine najbliže, porodicu i prijatelje na miru u ovom najtežem trenutku. Pustite nas da se oprostimo kako dolikuje i kako je Glorija to i zaslužila. Ja ću se javnosti obratiti kada za to dođe vreme i u dogovorovu sa Glorijinom porodicom. Do tada, molim sve, bez bilo kakvih pitanja. Branko Teodorovic - napisao je njen dečko na društvenim mrežama.

makonda-tracker