Vlado Georgiev: Nova vizija moje karijere

Pop zvezda Vlado Georgiev nastavlja sa svojom uspešnom Gorki list regionalnom akustik turnejom, pa nakon Sarajeva ove nedelje odlazi za Novi Sad, gde će pevati 15. i 16. marta u Srpskom narodnom pozorištu.
0
1 / 2 Foto: Promo

Koncerti u Sarajevu i Novom Sadu ujedno predstavljaju i nastavak serije akustičnih koncerata, koju je započeo nastupima u Madlenianumu i Sava centru. Karte za koncerte u Novom Sadu mogu se naći na biletarnici Srpskog narodnog pozorista po cenama od 2 500 i 3 000 RSD. Posle Novog Sada Gorki list regionalna acoustic turneja nastavlja se koncertima u Zagrebu, Skoplju i Ljubljani.

- Po povratku iz Sarajeva osećam se veoma posebno. Prezadovoljan sam koncertima i vernom publikom koja me je tamo dugo čekala. Dva tamo održana koncerta svakako mi dosta znače i daju mi jednu sasvim novu viziju u karijeri – kaže za Story.rs Georgiev u čiju čast je juče na Sajmu automobila u Beogradu, predstavljen novi model automobila Audi A3 Sportback Limited Edition Vlado Georgiev. Ovo je prvi put u zemlji, ali i regionu, da model automobila dobija potpis neke javne ličnosti, što predstavlja samo nastavak petogodišnje, uspešne saradnje između brenda Audi i poznatog kantautora.

Nikola Rumenić

makonda-tracker