šokantni obrt

Partner poznate pevačice tvrdi: Glorija se nije ubila

0
Bivša pevačica grupe Flejm pronađena je mrtva u svom stanu u Palm Bič Gardensu na Floridi. Mediji su spekulisali da je u pitanju samoubistvo, a njen bivši dečko u izjavi za Blic tvrdi drugačije.
foto: Printscreen, Kurir
foto: Printscreen, Kurir


Glorija je pokušala sebi da oduzme život pre deset godina, kada je htela da skoči s prozora svog stana u beogradskom naselju Cerak, ali su je u tome sprečili policija i Hitna pomoć. Iz Amerike još nije stigla zvanična potvrda o razlogu Glorijine smrti. Njen Fejsbuk profil na dan kada je preminula bio je ispunjen uznemirujućim sadržajem.

Na ivici nervnog sloma: Glorija je izvršila samoubistvo, a druga pevačica grupe Flejm u potresnoj ispovesti otkriva pakao kroz koji je prošla
 

Zlatko Kerken, čovek s kojim je Glorija živela, u izjavi za Blic kaže da su spekulacije da je digla ruku na sebe netačne:

 

 Glorija je bila ljubav mog života i živela je kao kraljica. Nije sebi oduzela život, nego je imala srčanu manu. Eto, ja sam vam rekao. A sada još nešto da vam kažem. Ja znam da novinama ne ide tiraž osim ako ne napišu nešto skandalozno. Žalosno je da od jedne tragedije neko pokušava da profitira. Isto tako sam uveren da nećete objaviti stvarne razloge njene smrti i da ćete izmisliti još mnogo priča. Možda nećete vi, ali naše žute novine sigurno hoće. Glorija je u Americi radila kao farmaceutski prodavac i imala je veoma dobru platu. Imala je sve što je poželela. Proputovali smo Ameriku uzduž i popreko i, za razliku od života u Srbiji, ovde je uživala."

U umrlici koja je objavljena na tamošnjem portalu stoji:

 

 Neka sećanje na tebe bude večno. Nedostajaćeš nam, ali znamo da si ti naš anđeo koji brine o nama. Zauvek ćeš biti u našim mislima i srcima sada kada si otišla."

makonda-tracker