Lejdi Gaga: Seks i ljubav nemaju veze jedno s drugim

1
Po mnogo čemu kontroverzna pevačica Lejdi Gaga ne isključuje mogućnost romanse bilo sa ženom, bilo sa muškarcem, ali kaže da je zapravo čitavog života u potrazi za pravom ljubavlju.
foto: Guliver Getty Images
foto: Guliver Getty Images

Premda je još odavno obelodanila svoje biseksualno opredeljenje, ekstravagantna planetarna diva Lejdi Gaga, naglasila je kako za nju ljubav i seks nikako nisu ista stvar.

- Naravno da bih mogla da se zaljubim u ženu! Kada je ljubav u pitanju,  ne postoje ni pravila ni granice. Uostalom, na ljubav gledam potpuno drugačije u odnosu na ono kako doživljavam seks – rekla je pevačica novinaru britanskog lista Now i dodala:

- Istovremeno, ne mogu da ne budem fascinirana seksualnošću koju nose muškarci. Oni imaju to nešto što meni kao ženi fali, a što mi je svakako i neophodno.

Priznala je kako strahuje da bi, ukoliko bi joj se desilo da se skrasi sa nekim, njena karijera doživela krah.

- Ljubav uvek predstavlja opasnost i izazov. Ljubav prevazilazi sve prepreke, ljubav je iracionalna. Istovremeno nas i uništava i održava u životu. Svaka umetnička duša se potragom za ljubavlju hrani. No, plašim se da, kada je konačno budem pronašla, u meni neće preostati više ništa o čemu bi se mogle pisati pesme – izrazila je pevačica.

Spektakularna pop ikona, pravog imena Stefani Germanota, smatra da joj uranjanje u posao pomaže da se oseća manje usamljena na svom životnom putu.

 - I ne tražeći je, inspiraciju nalazim svuda oko sebe, pa se maksimalno fokusiram da kroz komponovanje ostanem u kontaktu sa svojom kreativnošću. Svom snagom koncentrišem se na osmišljavanje performansa, a mnogo energije trošim i kroz nastupe koji podrazumevaju stalna putovanja i mnoga noćenja van svog doma. Sve u svemu, težak rad mi ni ne ostavlja baš previše vremena za razmišljanje o samoći i sličnim stvarima.

Vera Rakić

makonda-tracker