donela odluku

Oduvek se ponosila da je prirodna, ali sada će i ona da ode korak dalje: Goca Tržan otkrila da će da ide pod nož i šta će da promeni (FOTO)

0
Pevačica je, naime, nezadovoljna svojim strukom i želi što pre da reši taj problem.
foto: Luka Šarac
foto: Luka Šarac

 

Pevačica Goca Tržan ide na liposukciju stomaka. Ona je najavila da želi uskoro da se podvrgne tom zahvatu kako bi bila potpuno zadovoljna svojim izgledom.

Ne mislim da sam najlepša žena na svetu, već da sam prosečno lepa osoba. Neke stvari mi se sviđaju, a neke ne. Kao i svakom, uostalom. Žene koje imaju novca danas obično svoje probleme rešavaju kod estetskog hirurga. Iskreno, i ja imam veliku želju da odem na liposukciju stomaka. To mi je najkritičniji deo i mislim da bi trebalo to da rešim", otkrila je Tržanova.

 

Goca Tržan o najintimnijoj temi: Evo zašto Raša i ja još ne možemo da dobijemo dete 

 

Ona kaže da je, srećom, naučila u životu da se ne fokusira isključivo na ono što joj se ne sviđa, već na ono što joj se najviše dopada. Zato ističe da je oduševljena kakve grudi ima.

 

foto: Damir Dervišagić

Najviše mi se sviđaju moje grudi. Lepe su mi i oči, trepavice, kosa... Eto, mislim da je to dovoljno da pozitivno gledam na sebe", kaže pevačica, koja poslednjih godina izuzetno vodi računa o svom izgledu. Hrani se zdravo i naporno vežba kako bi izgledala što bolje.

Nastavak teksta i fotografija pogledajte na sledećoj strani...

 

makonda-tracker