u prepunoj dvorani

Spektakl u prepunom Mejdanu: Saša Matić Tuzlacima priredio noć za pamćenje

0
Nakon spektakularnih koncerata u Beogradu, Zagrebu i Užicu, Saša Matić priredio je publici još jedan muzički spektakl, ovoga puta u prepunoj dvorani Mejdan u Tuzli
foto: Promo
foto: Promo

Na prve taktove pesme Andjeo čuvar kojom je Matić započeo tročasovni spektakl, dvoranom se prolomio vrisak a raspoložena publika je pesmu pevala od reči do reči.

- Dobro veče Tuzlo! Hvala vam što ste svih ovih petnaest godina uz mene, što volite i poštujete ono što ja radim i što ste, po ko zna koji put dokazali da nama ljubav nije zakasnila - rekao je Matić i koncert nastavio pesmom Kad ljubav zakasni.

foto: Promo

Ređali su se hitovi poput Nadji novu ljubav, Sve je na prodaju, Poklonite mi nju za rodjendan, Noći u Sibiru, Lagala je grade i mnoge druge, a fantastična atmosfera nije jenjavala do samoga kraja koncerta.

Temperaturu u punom Mejdanu dodatno su podigli Sašini gosti, Rada Manojlović sa kojom je otpevao duet Mešaj mala, Aco Pejović Sašin dugogodišnji prijatelj, koji je sa publikom u Mejdanu otpevao tri pesme, pored ostalih i svoj novi hit Nisam pao i Jelena Karleuša koja je, uz duet Ne smem da se zaljubim u tebe publiku dodatno "razdrmala" pesmom Insomnia.

 

foto: Promo


Koncertom u Tuzli je, po procenama organizatora prisustvovalo preko 7.000 ljudi, čime je oboren dosadašnji rekord posećenosti Mejdana, a Saša Matić je još jednom pokazao zbog čega je miljenik bosanskohercegovačke publike, koja ga je nekoliko puta vraćala na bis.

 

foto: Promo

Matićevi bezvremenski hitovi ali i odlični gosti doprineli su da koncert ostavi neizbrisivi trag u sećanjima Tuzlaka ali i ostalih koji su u Mejdan stigli iz svih krajeva Bosne i Hercegovine.

Nakon Tuzle, spektakl u tri čina nastaviće se 10. decemba u sarajevskoj dvorani Zetra a karte za ovaj koncert su u prodaji na svim prodajnim mestima www.kupikartu.ba.

 

 

makonda-tracker