PUKLA LJUBAV?

Romansa na daljinu nije uspela: Miloš Teodosić ostavio Anastasiju? (FOTO)

0
Košarkaš moskovskog CSKA je naslednici Cece Ražnatović saopštio da više nisu zajedno na veoma čudan način...
foto: Dragan Kadić
foto: Dragan Kadić

 

Posle samo dva meseca zabavljanja, kapiten naše košarkaške reprezentacije Miloš Teodosić ostavio je Anastasiju Ražnatović, ekskluzivno saznaje Kurir.rs 

 

Razlog nije udaljenost između Moskve i Beograda već njegovo često prisustvo u medijima zbog ćerke Cece Ražnatović.

Prema rečima našeg izvora, sportisti se to smučilo i zato nije želeo da nastavlja romansu sa naslednicom najveće balkanske zvezde, već je s njom raskinuo ni manje ni više nego preko telefona.

 

Šuška se da ruska misica pokušava da je rastavi od Teodosića, ali ona konce drži u svojim rukama: Anastasija Ražnatović pokazala ko da joj niko ne može stati na put (FOTO)


Bio je siguran da veza s Cecinom ćerkom neće biti pod lupom javnosti jer su je i otpočeli u Moskvi. Zato je i želeo tamo da se viđaju kako bi izbegao novinare. Ali vest o njihovoj romansi u Srbiji je odjeknula kao bomba i od tada su počele nevolje! Posvađali su se zbog toga, ali su se brzo i pomirili. Tačnije, Anastasija je Teu objasnila da ona nema veze s tim što mediji pišu i nastavili su da se čuju i dopisuju - priča sagovornik Kurira.

foto: Damir Dervišagić

Međutim, bura se nije stišavala. Teo je bio više na estradnim stranama nego na sportskim, svaka Anastasijina reč je povezivana s njim, i to je prevršilo svaku meru za njega!

 

Nastavak teksta pročitajte na sledećoj strani...

 

makonda-tracker