podelio simpatičnu priču

Prvo pojavljivanje na televiziji sa samo četiri godine: Željko Joksimović otkrio ko je zaslužan za njegovu karijeru

0
Popularni pevač otkrio je kako je, još kao četvorogodišnji dečak uplovio u muzičke vode, ali i zahvaljujući kome se u to vreme prvi put pojavio na televiziji
foto: Petar Đorđević
foto: Petar Đorđević

Naime, proslavljeni pevač sa samo četiri godine gostovao je na Radio-televiziji Beograd. Njegovaa baka Milka iz Valjeva davne 1977. godine poslala je pismo televiziji kako bi ekipa došla i snimila njenog unuka koji je već u to vreme bio jedan od najboljih harmonikaša u svojoj generaciji.

 

Željko Joksimović: Jovana je tek sada shvatila da je harmonija u našem braku evidentna (FOTO)
 

- U to vreme emisija "Pokloni se i počni" bila je veoma popularna. Ona je napisala pismo, ljudi su došli i to je u Valjevu bila velika atrakcija. Tako da sam se ja već kao četvorogodišnjak pojavio na televiziji i novine su počele da pišu o meni. Sećam se da je zagrebački "Vijesnik" objavio tada članak o meni pod naslovom "Harmonika veća od svirača". Kasnije je sve to krenulo svojim tokom, ja nastavljam da sviram i po obdaništu. Tako da zahvaljujući baka Milki televizija je došla. Imam i snimak kad sam prvi put video sebe na snimku kako dete koje svira - ispričao je pevač u emisiji Premijeri.

 

Željko Joksimović kakvog niste videli: Jedva spavam od ljubomore (VIDEO)

makonda-tracker