požurite

Neda Ukraden se zbog fanova odvažila na ovaj poduhvat: Lepa pevačica ima iznenađenje u kojem ćete uživati!

0
Tri države, tri koncerta, tri putovanja, a sve u nedelju dana. Takav radni tempo, imaju samo najveći i najizdržljiviji izvođači.
foto: Foto: Andrej Damjanović
foto: Foto: Andrej Damjanović

Neda Ukraden, svakako je jedna od najsjajnijih zvezda regionalne muzičke scene, čije pesme već četiri decenije žive u srcima generacija obožavatelja.

U brojnim prigodama sama je pevačica uvek u prvi plan isticala interakciju i odnos sa publikom, te obožavateljima.

 

Reakcije fanova na nove, ali i stare pesme, Nedi su oduvek bili putokaz i podsticaj za dalji i još kvalitetniji rad. Zauzvrat, na svakom koncertu, publici se uvek oduži vrhunskim nastupom i zabavom koja traje do dugo u noć. Upravo zbog toga, Neda je rado viđen gost u svim delovima regije ali i šire.

 

Svaku novu koncertnu priču Neda Ukraden koristi i za promociju novog singla 'Ljubavnik' sa aktualnog albuma 'Terapija', koji sadrži 19 odličnih pjesama od popa, preko zabavnih hitova, do modernog zvuka, u kojem će svako pronaći nešto za sebe.

 

'Terapija', 'Viljamovka', 'Noći u Brazilu', 'Dobro došli šampioni', 'Od ponoći', 'Leggiero', 'Žuto', kao i nove pesme 'Kunem ti se nisam htjela', 'Spartanac', 'Kaldrma' ili 'Maribor', možete pronaći na novom albumu ili čuti na jednom od predstojećih koncerata:

 

18.11. Bugarska, Sofija (La Skara)

 

25.11. Slovenija, Bled (Kongresna dvorana )

 

26.11. Hrvatska, Nedelišće (Dvorana MESAP)

 

Dok čekate jedan od nastupa, novi album Nede Ukraden 'Terapija' potražite u svim prodavaonicama dm-a, te prodavaonicama nosača zvuka!

 

foto: Foto: Andrej Damjanović

 

makonda-tracker