Vremeplov

Policajac sa Petlovog brda izašao je na kraj sa 4 žene: Evo gde su one danas i šta rade (FOTO)

0
Svetlana Ceca Bojković, Maja Sabljić, Neda Arnerić i Milena Dravić glumile su bivše supruge policajca Boška sa kojima je imao petoro dece.
foto: Youtube Printscreen
foto: Youtube Printscreen

Serija Policajac sa Petlovog brda bila je jedna od najgledanijih devedesetih godina, a priču o Bošku Simiću koga je glumio Ljubiša Samardžić ulepšale su njegove četiri bivše žene.

 

Svetlana Bojković glumila je lik Radmile . Njen suprug u stvarnom životu pre par godina postao je Slavko Kruljević, ambasador Srbije u Helsinkiju, sa kojim je glumica otišla na službovanje, ali je nedavno izjavila da joj nedostaje Srbija i gluma.

 

Gde i je i šta radi mali David iz serije Policajac sa Petlovog brda (FOTO + VIDEO)

 

foto: Dragan Kadić

Nastavak teksta i fotografije pogledajte na narednoj strani...

 

 

 

Milena Dravić je u martu ove godine ostala bez supruga i kolege Dragana Nikolića. Čuvenoj srpskoj glumici je, nakon smrti supruga zdravlje ozbiljno narušeno, ali Milena se ipak ne da. Velika glumica dobila je nagradu Dobričin prsten za životno delo. Ona je emotivno primila vest o nagradi, a u prvoj reakciji je istakla da joj nedostaje pokojni suprug.

 

Znate ih kao Gordanu, Anu, Tanju i Milicu: Gde su danas i šta rade glumice iz filma "Nije lako s muškarcima" (FOTO + VIDEO)

 

foto: Damir Dervišagić

Nastavak teksta i fotografije pogledajte na narednoj strani...

 

 

 

Neda Arenerić je već trideset godina u braku sa doktorom Miloradom Mešterovićem, a u maju ove godine, Neda je, pod još nerazjašnjenim okolnostima, pala sa terase svog stana na limeni krov i zadobila teške povrede vrata i kičme. Srećom, glumica se uspešno oporavila i već uspela da zaigra u pozorištu. 

 

Prolazite pored njega na ulici, ali ga ne prepoznajete: Ovako danas izgleda čuveni Tika Špic iz Porodičnog blaga (FOTO)

 

foto: Damir Dervišagić

Nastavak teksta i fotografije pogledajte na narednoj strani...

 

 

 

Ova lepa glumica danas ima 55 godina. Maja je odmah nakon završetka serije otišla u Ameriku, a pričalo se da u Los Anđelesu živi na visokoj nozi i da stanuje na Bulevaru sumraka, između Holivuda i Beverli Hilsa, a bila je u braku deset godina sa američkim biznismenom srpskog porekla Džordžom Zečevićem sve do njegove smrti. 

 

Gde je danas i šta radi neodoljivi dečačić iz filma Otac na službenom putu: Malik, Malik... (FOTO)

 

foto: Aleksandar Jovanović Cile

 

makonda-tracker