To je naša konačna odluka

Petar Grašo i Danijela Martinović: Posle 20 godina veze slavni par raskinuo veridbu, iz više nego razumljivih razloga (FOTO)

0
Hrvatske pop zvezde Danijela Martinović i Petar Grašo prošle godine najavili su da planiraju da stupe u brak, međutim, dogodile se OVO...
foto: Story press
foto: Story press

Petar Grašo i Danijela Martinović već godinama su u skladnoj vezi. Prošle godine javno su istakli bračne planove, koje ipak neće ispuniti... Naime, konačna odluka slavnog para je da se nikada neće ni venčati.

 

Ne mogu ja to više, previše mi je to: Petar Grašo se posle 21 godine povlači iz muzike

 

Njihova odluka je, s druge strane, uzdrmala mnoge, te su se oni odlučili da je pojasne.

 

foto: Dragan Kadić

Zapravo, stvar vam je vrlo jednostavna, mi se nećemo venčati i to je naša konačna odluka. Sama pomisao na to mi čini klaustrofobiju, a sve ovo drugo je lepo i slobodno.

 

Uvek sam volela da budem hrabra, drugačija, da se ne uklapam u standarde. Sve me to raduje, da sam sama sebi verna", objasnila je pevačica u jednoj emisiji.

Danijela i Petar su se upoznali pre 20 godina, a počeli su da se zabavljaju nekoliko meseci kasnije. Pevačica je često isticala da su ona i Petar pre svega prijatelji, i iako se razlikuju po mnogo čemu, komunikacija im je uvek bila na prvom mestu.

makonda-tracker