šou nikad zabavniji

Ceo studio se orio od smeha: Pinkova zvezdica pred kamerama odala tajnu Saleta Cvetkovića

2
Mnogi bi se postideli, ali frontmen Tropiko benda je to podneo šmekerski!
foto: Promo
foto: Promo

U devetoj emisiji pojavila se i najmlađa Zvezdica otkako je šou počeo sa emitovanjem i iznenadila i nasmejala sve u studiju.

 

U crvenim stolicama najpopularnijeg dečijeg takmičenja u regionu “Pinkove zvezdice”, postaje sve napetije, a takmičari su sve bolji. Potraga za najboljim talentima se nastavlja, a i ovog petka vas očekuju spektakularni nastupi. Pretalentovane Zvezdice ponovo će oduševiti žiri, publiku u studiju, ali i milionski auditorijum kraj malih ekrana.

 

foto: Promo

Goca Tržan konačno je pronašla ono što je tražila – stajling jedne takmičarke ju je toliko oduševio, da je morala da se popne na scenu i pozajmi njen rajf.

 

foto: Promo

U devetoj emisiji pojavila se i ona – najmlađa Zvezdica otkako su “Pinkove zvezdice” počele sa emitovanjem, Jovana Radonić, koja je potpuno očarala publiku. Kada su je videli na sceni, svi su bili oduševljeni, a ona je zatim otkrila tajnu Saleta Cvetkovića.

 

Zašto si ti bio u ženskom toaletu, molim te mi reci", pitala je Jovana frontmena “Tropiko benda”, što je izazvalo smeh u studiju.

foto: Promo

Nova epizoda najpopularnijeg dečijeg takmičenja, “Pinkove zvezdice”, na programu je u petak, 18.11. od 21h, na Televiziji Pink. 

 

foto: Promo

 

makonda-tracker