Upoznajte ga

Ti, moja lepa Andalužanko: 4 reči bile su dovoljne da ovaj mladi pevač osvoji srca dama CELOG SVETA (FOTO, VIDEO)

1
Ovaj lepotan anđeoskog glasa, kako ga mnogi nazivaju, rođen je u julu 1996. godine. Francuz sa samo 20 godina uživa u ogromnoj slavi, međutim malo šta se o njemu samom zapravo zna...
foto: Profimedia
foto: Profimedia

U pitanju je zgodni Kendji Girac. Rođen je u Franscuskoj, 3. jula 1996. godine. Veoma je talentovan, svira akustičnu gitaru i peva, mađutim slavu je stekao kroz džipsi pop, kao i pop folk pravac.

 

A photo posted by Kendji Girac (@kendjiofficiel) on

Pobednik je 3. sezone takmičenja The Voice: la plus belle voix.

 

On nije kralj u svojoj kući: Upoznajte damu zbog koje vrelom Džejsonu Momoi polude leptirići u stomaku (FOTO)

 

A photo posted by Kendji Girac (@kendjiofficiel) on

Do sada ima dva objavljena studijska albuma, i dugi niz singlova koji su na visokim pozicijama hit čartova.

 

 

Od mladića koji gaji drveće do muzičke zvezde

 

foto: Profimedia

Kendji je najmlađi član velike porodice arborista. Maternji jezik mu je katalonski, što ga čini vrlo egzotičnim Francuzom. Do prvih velikih aplauza stigao je objavljivajući materijal putem interneta.

 

Kako je Denzelu Vašingtonu sin oteo svu slavu: Upoznajte seksepilnog mladića koji je učio od najboljeg (FOTO)

 

Njegov rad bi brzo nakon objavljivanja postajao viralan, te se tako i odlučio da napravi siguran korak ka muzičkom zvezdanom nebu.

 

A photo posted by Kendji Girac (@kendjiofficiel) on

On važi za mladog, šarmantnog mladića, veoma atraktivnog, koji osim što peva i svira - zna i da pleše. Posebno nakon objavljivanja spota za pesmu "Andalouse", Kendji je postao popularan i van Francuske, što mu očito fantastično pristaje, i naravno godi.

 

 

 

Fenomen

 

foto: Profimedia

Ovog simpatičnog pevača strani mediji smatraju pravim muzičkim fenomenom. Uspeo je da uklopi tradicionalno i moderno tako da svako pronađe nešto što im je "po želji i meri".

 

A photo posted by Kendji Girac (@kendjiofficiel) on

Uz veliku slavu, ono što bih naveo kao negativno - došlo je to vreme kada ne mogu tek tako, opušteno, da izađem iz kuće. Ali delić 'starog' života osećam kada putujem, zbog nastupa, koncerata.

 

Volim da putujem, dobro se osećam kada sam u putu", izjavio je jednom prilikom on.

Veći zavodnik nego Žan-Klod van Dam? Postoji! Upoznajte sina slavnog junaka akcionih filmova (FOTO)

 

A da li postoji dama za kojom njegovo srce čezne? Poslednji raskid ga je, kako kaže, slomio, a nakon toga pevač se nije javno izjašnjavao kada je ljubav u pitanju...

 

A photo posted by Kendji Girac (@kendjiofficiel) on

Smatram sebe zavodnikom. I kada sam bio mlađi voleo sam da zavodim, to mi je nešto neverovatno. Kako bih bio u potpunosti srećan i zadovoljan, devojka sa kojom sam mora imati svoje 'ja', i da mi dozvoli da to istražujem i upoznajem vremenom sve više i više.

 

Volim prilično jednostavne devojke, koje stoje sa obe noge na zemlji, i čija glava nipošto nije u oblacima", otkrio je on, mudro skrivajuči da li je trenutno zauzet ili ne.

makonda-tracker