ispovest

Mina Kostić pričom iz iskustva pozvala žene da ne trpe zlostavljanje: Umalo da i ja postanem žrtva nasilja

0
Sve više poznatih dama otkriva da su bile žrtve nasilja u emotivnoj vezi kako bi podigle svest o ovom važnom problemu.
foto: Marina Lopičić
foto: Marina Lopičić

Stravične priče o muškarcima koji svojim partnerkama nanose fizičke povrede iz dana u dan potresaju našu zemlju, ali se sve više budi svest o tome u našem društvu i sve više javnih ličnosti diže glas protiv takvog ponašanja.

 

Među njima je i folk pevačica Mina Kostić, koja iz sopstvenog iskustva apeluje na žene da ne trpe nasilje jer se i sama našla u takvoj situaciji.

 

Ni u jednom trenutku nisam zažalila: Mina Kostić otkrila zbog čega se povukla iz javnosti (FOTO)

Ne razumem žene koje dozvole da ih muškarac bije i posle toga ostanu s njim. Razumem da postoji mnogo stvari zbog kojih žena ne može da ode od nasilnika. Neke nemaju kuda, druge nemaju novac, ali ipak, ne treba to da rade. Ja sam za to da niko ne može da uzme tvoj život u svoje ruke i da treba da se boriš", kaže Mina i prvi put priznaje da se i sama našla u kandžama nasilnika.

Zamalo i ja da budem žrtva jednom prilikom. Jedan dečko je pokušao da me povredi, podigao je ruku i krenuo da me udari. Bila sam šokirana, ali sam se trgla i rekla mu: 'Sad si to uradio i nikad više'. Da me je udario, odmah bih ga ostavila. Ne samo njega, već bilo kojeg muškarca sa kojim sam u vezi. Ne može on da me voli i da me bije", kaže ona.

( Izvor: Alo.rs (Dušan Panajotović ) )
makonda-tracker