dogodovština koju do sada nismo čuli

Ova greška je mogla da je košta karijere, a do sada o njoj nije govorila: Priča Lee Kiš koja je mogla da ostavi ozbiljne posledice (FOTO)

0
Poznata voditeljka koja godinama radi na televiziji po prvi put je javno govorila o propustu koji je napravila. Sticajem srećnih okolnosti, posledice nisu bile kobne
foto: Vladmir Šporčić
foto: Vladmir Šporčić

Voditeljka Lea Kiš Jokić gostovala je u emisiji Premijera vikend specijal i sa voditeljem i urednikom Ognjenom Nestorovićem razgovarala o svojoj karijeri, kao i kako je to izgledalo kada je iz informativne redakcije prešla u redakciju zabave.

 

Lea je otkrila jednu dogodovštinu sa snimanja kada je tek počela sa emisijom Nedeljno popodne sa Leom Kiš.

 

Ćerka Lee Kiš je anđeoski lepa, a na stasu bi joj pozavideli i svetski top modeli (FOTO)

 

Ja sam došla u taj svet pre 10, 15 godina i nisam znala mnogo pevača. I onda se desila jedna komična situacija. Neko mi je rekao “zašto ne zoveš Đanija, ima novi hit”. I ja sam ga pozvala ali nisam znala kako izgleda. I kad je došao, ja sam mislila da je on novi kuvar. Pitala sam ga “Jeste li doneli neko uljudnije odelo” i kažem ja kostimografkinji da ga obuče. I sednem ja, on pored mene, i pitam “Ko je Đani?” i moja organizatorka mi kaže “Ovaj što si ga obukla u kuvara”. Tada smo se slatko ismejali kao i svaki put kad se sretnemo – ispričala je Lea Kiš.

 

foto: Dragan Kadić

Evo od koga je nasledila lepotu i britak jezik: Mnogi nisu ovo znali, ali za ocem Lee Kiš su nekada sve žene uzdisale (FOTO)

 

Sticajem srećnih okolnosti, Đani Lei nije zamerio, pa su i dan danas u dobrim odnosima.

makonda-tracker