uz podršku najbližih

Nataša Kojić: Sve bliže ostvarenju američkog sna

0
Pevačica Nataša Kojić već duže vreme živi u Kaliforniji, gde je odlučila da pokuca na vrata Holivuda i stane rame uz rame sa svetskim zvezdama, a u tome joj najveću podršku pruža porodica, otac Dragan Kojić Keba, majka Olja i brat Igor.
foto: Filip Shobot
foto: Filip Shobot

Kada je pre više od osam godina napustila Srbiju i otišla na studije u Ameriku, pevačica Nataša Kojić (32) nije ni slutila koliko će biti uspešna u poslu kojim se bavi. Proteklih godina ćerka Dragana Kojića Kebe ozbiljno se posvetila ideji da izgradi svoju karijeru u Sjedinjenim Američkim Državama, a trud koji u to ulaže nije mogao da ne urodi plodom pa su se njene pesme našle na iTunesu, jednoj od najvećih svetskih muzičkih baza na internetu. Najjaču podršku u pohodu na američku muzičku industriju pruža joj njena porodica, otac Dragan, majka Olja i brat Igor. Iako su na različitim kontinentima, Kojići su veoma uključeni u život svoje mezimice, a do sada su je posetili nekoliko puta i sami se uverili u to koliko je odlučna da izgradi ozbiljnu karijeru.

 

Blista u zagrljaju poznatog glumca: Nataša Kojić ovom fotografijom pokazala da je uspela u Holivudu!

 

Atraktivna plavuša marljivo radi i vreba svaku priliku da se uključi u produkcijske tokove najveće svetske muzičke sile, a uporedo je počela da piše muziku za film i televiziju. Kad je otputovala u Ameriku, Natašina prvobitna ideja bila je da uđe u svet glume, pa je konkurisala na brojnim kastinzima i ulagala svu svoju energiju u to da se probije u holivudski milje. Ipak, posle nekog vremena ispostavilo se da joj mnogo bolje ide s muzikom, ali ni sama nije očekivala da će je upravo note dovesti do malih i velikih ekrana.

 

foto: Filip Shobot

Ćerka Dragana Kojića Kebe komponuje za Megatrax and Warner Chappel Music Group, dok u slobodno vreme uživa na prelepim plažama gde se već izveštila u surfovanju, a njeno izvajano telo u bikiniju pokazuje koliko joj bavljenje ovom rekreacijom na vodi svakako prija. Da joj američka klima i te kako odgovara, može se videti i po njenom izgledu, dobrom raspoloženju i osmehu na licu, a lepa pevačica nedavno je na svom Instagram profilu odlučila da svoju tajnu podeli s mnogobrojnim obožavaocima.

 

Naime, mnogi su komentarisali da njeno telo izgleda poput svetskih modela, a Nataša je otkrila da se recept krije u napornom vežbanju.

 

Nataša Kojić u bikiniju: Telo poput svetskih modela!

 

foto: Filip Shobot


Pravo vežbanje počinje onda kada želite da stanete", posavetovala je svoje mnogobrojne pratioce talentovana umetnica koju ništa neće sprečiti da ostvari svoj američki san.

makonda-tracker