Vremeplov

Bio je oženjen Danom Karić i imao je spektakularnu karijeru: Evo gde je i šta radi Daniel Đokić (FOTO)

1
Nekadašnja pop zvezda sa naših prostora Daniel Đokić povukao se sa domaće muzičke scene i uživa van granica naše zemlje.
foto: Story Arhiva
foto: Story Arhiva

Daniel se vratio u Minhen, odakle je rodom, a sudeći po fotografijama koje postavlja na svoj Instagram nalog ovom momku život u Nemačkoj izuzetno prija.

 

Međutim, Đokić je veliki ljubitelj putovanja, te ga ne drži mesto, pa stalno obilazi razne evropske metropole, a pre nekoliko meseci letovao je na rajskom ostrvu Maldivi. Iako ne živi u našoj zemlji, ostao je dobar prijatelj sa fotografom Dejanom Milićevićem, sa kojim i dalje sarađuje na nekim projektima.

 

Potiče iz porodice Karić,bavila se muzikom i bila je udata za Daniela Đokića: Sada se povukla iz javnog života i izgleda OVAKO (FOTO)

 

A photo posted by Daniel Djokic (@danieldjokic) on


Inače, Daniel je neko vreme živeo i u Americi gde je pokušavao da napravi inostranu muzičku karijeru, snimivši nekoliko pesama na engleskom jeziku, ali je brzo odustao i vratio se u rodni kraj.

 

Njegovi fanovi u Srbiji željni su njegovih novih pesama, ali za sada nije poznato hoće li ih obradovati nekim novitetom.

 

Danijela Karić: Posle razvoda nismo ostali najbolji prijatelji

 

A photo posted by Daniel Djokic (@danieldjokic) on


Daniel je bio u petogodišnjem braku sa ćerkom Bogoljuba Karića - pevačicom Danom Karić, na koji su sporazumno stavili tačku 2012. godine.

 

Kako se tada pisalo, poslovne obaveze i udaljenost učinili su da ljubav nestane i da svako krene svojim putem. Dana se ponovo udaje naredne godine i to za novog izabranika Nikolu Stolkovića.

makonda-tracker