SPEKTAKL U UŽICU

Ispunio obećanje: Saša Matić podigao na noge prepunu dvoranu (FOTO)

0
U sklopu svoje regionalne turneje kojom obeležava petnaest godina karijere, Saša Matić je sinoć održao još jedan fantastičan koncert i podigao na noge prepunu Halu sportova u Užicu.
foto: Promo
foto: Promo

Trosatnim muzičkim spektaklom Saša Matić je još jednom pokazao zašto je već petnaest godina u samom vrhu muzičke scene, a u njegovim hitovima sinoć su, pored ostalih, uživali teniserka Jelena Janković kao i "ambasador srpske trube" Dejan Petrović.

 

"Nadji novu ljubav", "Samo ovu noć", "Kad ljubav zakasni", "Kad tonem", samo su neki od hitova koje je preko 5.000 raspoloženih fanova, uz svetlost upaljača i mobitela pevalo u glas, a pevač ih je "počastio" i sa nekoliko pesama svojih kolega.

 

Saša Matić je bez sumnje ispunio obećanje i u Užicu priredio istinski spektakl a oduševljeni Užičani su sinoćnji koncert ocenili jednim od najboljih koncerata u novijoj istoriji njihovog grada.

 

1 / 4 Foto: Promo

 

Nakon Užica, spektakl se nastavlja 18. novembra u dvorani Mejdan u Tuzli a već 10. decembra Matić će zapevati i u sarajevskoj dvorani Zetra. Veoma uspešnu godinu u kojoj obeležava deceniju i po "estradnog staža" pevač će zaokružiti novogodišnjim koncertom u dvorani zagrebačkog Velesajma, nakon čega će uslediti australijska a potom i američka turneja.

makonda-tracker