NAJPOZNATIJE RIJALITI ZVEZDE

Bivši telohranitelj najpoznatije starlete na svetu nije mogao više da ćuti: Da li će ovaj potez srušiti porodicu Kardašijan? (FOTO)

0
Lešinari. To je jedina reč kojom mogu opisati te žene...

 

 

Kada su porodična okupljanja u pitanju, deca su s njima samo za potrebe fotografisanja, nakon čega ih prosleđuju dadiljama, dodao je on.

 

Kim psihički potonula i krije se u medijskoj ilegali, ali njena majka ne mari: Monstruozni gest Kris Džener dokazao da joj je novac bitniji od dece!

 

Kim i Kanje zajedno su od 2012. godine, a mnogo su radili na tome da postanu jedan od najuticajnijih selebriti parova na svetu. Od zajedničke naslovnice za prestižni Vogue do venčanja u Firenci, tražili su načine kako da impresioniraju medije. ali, Mark tvrdi da njihov brak neće trajati zauvek jer je to više kao poslovni dogovor.

 

 

A photo posted by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

 

Za sada su zajedno samo zato što imaju decu, ali ne verujem da tu ima još puno ljubavi", tvrdi Kimin bivši telohranitelj. Dodao je da je svedočio njihovoj turbulentnoj svađi na dodeli Video Music Awards ove godine.

Dodao je da je Kanje poznat sam po sebi, da se nije proslavio tek dolaskom u porodicu Kardašijan, i da je on u mogućnosti da se suprotstavi i Kim i Kris Džener, njenoj majci, kad god on to poželi.

 

foto: Profimedia

Nastavak teskta i fotografija pogledajte na sledećoj strani...

 

 

makonda-tracker