Nives Celzijus: Saveti nevernim fudbalerima

0
Žena Dina Drpića, najpoznatija hrvatska starleta i spisateljica Nives Celsius je na svom najnovijem blogu objavila tekst u kome analizira trenutnu situaciju u svetu sporta i neverstva o kojima se poslednjih dana priča u medijima.
foto: Story arhiva
foto: Story arhiva

Nives navodi da fudbalerima nije nimalo lako.

- Snimaju ih po hotelima i potom prodaju slike novinama, devojke spavaju sa njima u nadi da će se udat i okoristiti, a kada im to ne uspe, prodaju priču novinama. Pa ipak, i oni su samo ljudi od krvi i mesa - piše žena fudbalera Bundeslige Dina Drpića.

Nives se u tekstu takođe osvrće na skorašnje neverstvo Patrisija Evra i daje mu mali savet:

- Evri, a i drugim fudbalerima, mali savet da se ne vucaraju sa ljubavnicama po hotelu, nego da po uzoru na Balkance nabave stan za preljube. Evra to svakako može da priušti sebi. U svakom slučaju jeftinije bi ga koštalo od poklona pomirenja za njegovu ženicu. Izgleda da je Teri znatno pametniji i iskusniji kada su prevare u pitanju. Ipak su najsigurnije i najjeftinije preljube, one sa koleginim ženama i devojkama. Za njih ste sigurni da nikada neće doći u javnost, osim kada vas baš napusti sreća pa se zalomite na nekoj Vanesi, kojoj je važnije pojavljivanje u novinama nego ugled. Teri jednostavno nije imao sreće – smatra Nives.

makonda-tracker