podrška stiže sa svih strana

Ana Bekuta i Saša Matić su već uplatili novac za lečenje: Srpski sportista oboleo od tumora na mozgu

0
Njegova izabranica, pevačica Mirna Košanin, objavila je da je za operaciju potrebno prikupiti još 5000 evra i pozvala sve da pomognu koliko god mogu.
foto: Instagram
foto: Instagram

Srpski bodibilder Stefan Despotović, koga je javnost upoznala i kao učesnika sedme sezone rijalitija "Farma", vodi tešku bitku za život. 

 

Stefan je pre oko mesec dana saznao da ima tumor na mozgu.

 

U dvadesetim mu je ustanovljena teška bolest, a doktori nisu bili pozitivni: Glumac sada ima 55 godina, glumi i živi punim plućima (FOTO)

 

A photo posted by Despot Stefan (@stefandespotovic88) on

Kako bi mu pomogli da se operiše, njegovi bivši cimeri sa imanja u Lisoviću nedavno su napravili humanitarnu žurku i prikupljali novac za njega, a u tome im se priključila i njegova devojka, pevačica Mirna Košanin, kao i njene kolege.

Pronašli smo doktora u Banjaluci koji bi mogao da operiše Stefana samo između 23. i 25. novembra, ali nam za tu operaciju fali još 5.000 evra. Pevači Ana Bekuta i Saša Matić su uplatili novac i hvala im od srca na tome, ali nam je ostalo još malo vremena da prikupimo ostatak novca. Nadam se da će nam još neko pomoći, Stefanov tata Nenad i ja ćemo “dežurati” na društvenim mrežama", rekla je Mirna.

makonda-tracker