ekskluzivno

Nikada se nije eksponirao u javnosti sa devojkom: Ovo su fotografije nove ljubavi Ivana Ivanovića (FOTO)

8
Autor popularnog šou-programa na Prvoj već pola godine u vezi sa Anjom iz Topole. Veza je ozbiljna, upoznala ga je s roditeljima...
foto: Dragana Udovičić
foto: Dragana Udovičić

Voditelj Ivan Ivanović svoj privatni život dosad je uspešno krio. Međutim, kako Kurir.rs ekskluzivno saznaje, autor popularnog šou-programa „Veče sa Ivanom Ivanovićem“ već skoro šest meseci je u vezi sa 12 godina mlađom Anjom iz Topole!

 

Ivan se zaljubio, to vam garantujem! Posle dugog lutanja nakon raspada braka sa Zoricom, uspeo je da nađe svoj mir uz plavokosu lepoticu Anju. Zajedno su negde od marta, aprila, tako nešto. Ona se kreće u nekom širem društvu koje poznaje Ivanovića, tako su se upoznali, i Ivanu se odmah dopala. Vrlo brzo su ušli u ozbiljnu vezu, jer Anja je ozbiljna i pametna devojka, završila je fakultet, radi u kompaniji NIS. Odlepio je jer joj se, pre svega, dugo udvarao, što svakom muškarcu imponuje. Nju nije interesovalo što je on poznata ličnost, važno joj je bilo kako se ponaša prema njoj, a Ivan je učinio sve da je osvoji, i na kraju je uspeo - kaže izvor Kurira blizak voditelju.


Kada su zajedno staje ceo svet: Ivan Ivanović uživa u društvu ove lepotice (FOTO) 

 

foto: Instagram/printscreen

Prema Kurirovima saznanjima, Anja je u Ivanovićevom restoranu proslavila 29. rođendan. Fotografiju sa desertom i svećicama voditelj je objavio na Instagramu uz komentar


Ona slavi rođiš!

foto: Instagram/printscreen

 

Ivan Ivanović iz dubine duše: Ti i ja nismo mogli skupa, sve bilo je protiv nas... (VIDEO)

 

Sagovornik Kurira tvrdi da je Ivanović već upoznao Anjine roditelje.


Početkom oktobra išli su zajedno kod nje u Topolu, upoznala ga je s mamom i tatom. Ostavio je dobar utisak. Ivan je tada posetio i oplenačku berbu grožđa - kaže Kurirov izvor.

Novinari Kurra su poslali poruku Ivanu Ivanoviću o Anji, ali voditelj nije bio voljan da bilo šta komentariše.


Nemam komentar - odgovorio nam je.

 

makonda-tracker