15 godina uspešne karijere

Saša Matić najavio spektakl: Pevač otkrio sve detalje koncerta koji je Tuzla željno iščekivala (FOTO, VIDEO)

0
U sklopu svoje regionalne turneje kojom obeležava petnaest godina karijere, Saša Matić će 18. novembra održati solistički koncert u dvorani Mejdan u Tuzli.
foto: Promo
foto: Promo

Spektakl koji smo priredili u Beogradu, 18. novembra ćemo 'preseliti' u Tuzlu a nastaviti 10. decembra u Sarajevu, u dvorani Zetra. Raduje me da je interesovanje za oba koncerta ogromno. Danas sam dobio informaciju da je za koncert u Tuzli ostalo još sasvim malo karata u prodaji i to je meni dodatni podstrek ali i odgovornost da publici u Mejdanu 18. novembra priredim istinski spektakl", rekao je Saša na juče održanoj press konferenciji u Tuzli.

 

Pevač je otkrio da će među kostima na koncertu biti jedan njegov drag kolega.

Moj veliki prijatelj Aco Pejović je takođe gost koncerta u Tuzli a ostali gosti će biti iznenadjenje za publiku. Sve je spremno, koncert ću započeti pesmom 'Anđeo čuvar' i to je sve što ću vam otkriti", rekao je Saša.

 

Koliko je pevač omiljen u "gradu soli" najbolje pokazuje činjenica da je nekoliko sati davao intervjue, a pre povratka za Beograd je i prošetao tuzlanskim korzom, na opšte oduševljenje brojnih Tuzlaka koji su ga zaustavljali kako bi se fotografisali s njim.

 

foto: Promo

 

Inače, sedam dana pred spektakl u Tuzli publici će biti dostupan DVD sa koncerta u beogradskoj Kombank areni, što je još jedno u nizu iznenađenja koje je pevač obećao svojoj publici pred koncerte u Tuzli i Sarajevu.

 

 

makonda-tracker