nije mogao da ćuti

Zarekli su se da se neće oglašavati pojedinačno, ali on nije izdržao: Branislav Lečić prokomentarisao razvod

0
Pre nekoliko dana glumac Branislav Lečić i njegova supruga voditeljka Nina Radulović Lečić objavili su u medijima da su podneli papire za sporazumni razvod, posle osam godina braka.
foto: Marina Lopičić
foto: Marina Lopičić

Posle vesti da se razvode Branislav i Nina Lečić, svi se pitaju koji su razlozi za kraj njihovog braka, a kako se priča, lepa voditeljka je tražila razvod.

 

U saopštenju kao razloge razvoda naveli su poslovne obaveze koje su ih odaljile, ali da ih ništa neće odaljiti kada je reč o zajedničkom odgajanju sina Lava.

 

Glumac je sada odlučio da detaljnije pojasni njihovu odluku o razvodu, ali i stavi tačku na razne spekulacije.

 

Komšije otkrile nove detalje razvoda popularnog para: Nina i Branislav Lečić već mesecima ne žive zajedno (FOTO)

 

- Neka misli ko šta hoće. Nas dvoje smo odlučili da više ništa ne pričamo o razvodu. Dali smo saopštenje i mislim da je to jedino što treba da se zna. Znamo da nas čeka medijski haos. Znamo da će izmišljati prevare i razne gluposti, ali Nina i ja znamo šta je naša istina - izjavio je glumac.

 

Ranije, glumac je za Blic prokomentarisao kako gleda na brak i demantovao glasine o razvodu:

 

Nastavak teksta pročitajte na sledećoj strani...

 

 

 

foto: Damir Dervišagić

- Neophodno je da brak i veza budu na drugi način tretirani. Moj recept za to je da ništa ne očekujem. Zavidim staroj formi braka i ljudima koji su opstali jer su znali magijsku formulu koju uspevaju da održe i to su veličanstveni primeri. Moderan brak je prepun izazova... Mislim da je ključna stvar da uvek tretiraš sopstveni izbor kao nešto što se dešava svaki dan. Ako mene neko, ko je sa mnom, bira svaki dan, u slobodi da ne mora, onda je to dobar izbor i ja to isto radim. Ja danas nemam nikakav strah od prekidanja braka, zato što smo mislim da smo ostvarili ljudski deo dimenzije, a to je da ćemo uvek brinuti o detetu - rekao je Branislav, a kasnije je svoje reči objasnio ovako:

 

Otac voditeljke Nine Lečić je znao da će doći do ovoga: Njihova veza je društveno nepodobna...

 

- Nije tačno da se razvodimo. Ne znam ko to priča, zaista sam iznenađen. Ali i svaki brak treba da se završi lepim razvodom kako deca ne bi patila. Čujem priče da muškarci ne vode računa o deci nakon što se razvedu, što osuđujem.

 

 

Poslednja zajednička fotografija Nine i Branislava naslutila razvod: Dugo skrivana tajna isplivala na površinu (FOTO)


Cela priča o razvodu pokrenuta je početkom ove godine i od tada ne prestaju nagađanja da će se ovi bračni partneri, između kojih je razlika 30 godina, razići. Između ostalog, podsećamo vas da se spekulisalo i da je glumica Marija Vicković uzrok njihovog razvoda. Međutim, ona je bila Lekina saputnica na turneji po Australiji, igrajući zajedno u predstavi Indigo, a da su u dobrom prijateljkom odnosu potvrđuju i fotke koje su kačili na Instagram.

makonda-tracker