loša reputacija

Novi skandal trese Britaniju: Otkrivena dugo čuvana MRAČNA PROŠLOST princeze Kamile! (FOTO)

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 5

XXXXX

12-11-2016 19:43h
....copveku...prija....valjda nije sa njom sto mora...to bi bila katastrofa...englezi su poznati po tome da svoje emocije daju po cenu da abdiciraju...sto nikako ne umanjuje vrednost..ledi di....ona je samo slicna njima....nekom sve lepo stoji...akoje u okviru njihovog ljudskog prava i slobode...narod zbog toga nikad nije patio to su njihovi licni emotivni lomovi...zato niko nema pravo da u preteranoj meri raspolaze tudjim emocijama... ma ko top bio...

Princeza

23-05-2018 21:27h
Ili životinja? Meni nema razlike između nje i kamile, čak je i uvreda za životinju

Snežana R.

24-05-2018 09:29h
U srpskom jeziku sada postoji nazi za takav tip žene: Sponzoruša.

Sveto

24-05-2018 11:14h
@Snežana R.
Gresis ,sponzorusa radi za novac ali ona to radi iz nezasicenosti a to se zove po naski NIFOMANKA

24-05-2018 14:43h
Rahmetli Gadafi kad je dolazio ostavio kamilu i zooloskom vrtu... Ovajn, stipsa, je vratio kuci...
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: