majčinske brige

Strahovi koji muče našu pevačicu: Evo čega se najviše plaši novopečena mama Seka (FOTO)

0
Seka Aleksić koja se nedavno ostvarila u ulozi majke i na svet donela sina Jakova otkrila je da već razmišlja o njegovim nestašlucima i kako da ga zaštiti.
foto: Instagram
foto: Instagram

Svaka majka je ponosna. Lepo se osećam, najlepši trenuci života upravo sada ih doživaljvam. Slabo spavamo jer prve dane provodim sa sinom i sve to ide spontano kao da nam je to treće dete. Beba samo plače kad je gladna, a čim zaplače odmah skačemo, kao vojska i Veljko i ja, a u principu sam ja tu", rekla je Seka.

Seka je otkrila da se u njenom životu sve promenilo i da više ne čisti prašinu gde je nema.

 

Sve se promenilo, kod mene sve mora da bude sređeno, ovih dana se to promenilo, više ne sklanjam stvarčice i ne brišem prašinu tamo gde je nema. Kada beba spava, spavam i ja. Njemu se najbolje oseća u maminom i tatinom zagrljaju", otkrila je pevačica.

Seka Aleksić konačno otkrila sve detalje porođaja: Čak smo i đuskali u kolima (FOTO) 

 

Jedva čekam da prohoda, ja sam mamam koja ga samo slika i snima. Ovo je najbolje što mi je Bog podario. Već razmišljam dok trći po dvorištu kako upada u fontanu i moraću da to zaštitim... Čekam te zubiće i to je to", rekla je Aleksićeva za Premijeru.

 

 

A photo posted by Seka Aleksić (@seka_aleksic) on

 

Maleni Jakov odmara, ali mama ne: Ne možete ni pretpostaviti šta Seka Aleksić radi kada beba zaspi (FOTO)

 

Trudiću se da stalno budem uz svoje dete, a dva dana ću raditi 30. i 31. decembra, dok planiram u aprilu da objavim album", otkila je Seka koja uživa u majčinstvu.

 

 


 

 

 

 

makonda-tracker