Intervju

Željko Joksimović: Izuzetno smo se proveli

0
Pop zvezda, čiji je uspeh odavno premašio granice naše zemlje, kaže da priprema jedno veliko iznenađenje i otkriva šta je na njega i suprugu Jovanu Joksimović ostavilo najsnažniji utisak tokom rođendanske proslave magazina Story na kojoj mu je uručeno Priznanje za doprinos muzičkom stvaralaštvu
foto: Petar Đorđević
foto: Petar Đorđević

Jedna od ličnosti koje su privukle najveću pažnju medija već na crvenom tepihu ispred svečano dekorisane sale hotela Metropol Palace, u kojoj je Story tradicionalnom žurkom obeležio svoj 11. rođendan, svakako je bio kantautor Željko Joksimović (44) koji je došao u društvu svoje supruge, voditeljke Jovane Joksimović (35). Sina Kostu, koji je u aprilu proslavio drugi rođendan, ostavili su u sigurnim rukama kako bi oni mogli bezbrižno da uživaju u glamuroznoj večeri. Popularni bračni par odisao je elegancijom kakva je svojstvena najvećim svetskim zvezdama na holivudskim zabavama. Na raskošnoj rođendanskoj proslavi našeg magazina, Željku Joksimoviću uručena je Nagrada za doprinos muzičkom stvaralaštvu.

 

Story: Primili ste mnogo značajnih nagrada, ali šta ovo priznanje magazina Story čini drugačijim od ostalih u vašoj kolekciji?

 

- Pre svega, hvala vam na nagradi. Priznanja koja dobijam za stvaralački rad uvek su posebna jer je muzika moj posao, život i sve što radim ima smisao tek onda kada ljudi to vole, slušaju i na kraju ako za to dobijem i ovakve potvrde.

 

Željko Joksimović otkrio šta mu Jovana brani da radi: Ona kaže da je to sramota, a ja ne mogu da se suzdržim (FOTO)
 

Story: Kako biste opisali saradnju koju imate s našim magazinom?

 

- Kao profesionalnu i kontinuiranu. Volim magazin Story i poštujem vaše čitaoce koji su ujedno i moja publika.

 

Story: Šta je, prema vašem mišljenju, izazvalo najsnažniji utisak na proslavi Storyjevog rođendana?

 

- Jovana i ja izuzetno smo se lepo proveli i videli neke ljude koje mnogo volimo. Recimo da je glumica Branka Veselinović ostavila najsnažniji utisak.

 

Story: Planirate li da u narednom periodu publici pružite neka iznenađenja kada je reč o muzičkom stvaralaštvu?

 

- Brže nego što možete da zamislite. Pratite samo #dva sveta

 

Željko Joksimović kakvog niste videli: Jedva spavam od ljubomore (VIDEO)

 

Story: Šta smatrate svojom najvećom privatnom pobedom?

 

- Zdravlje i porodicu.

 

Story: Kakav ventil najradije koristite kada poželite da se odmorite od svih poslovnih angažmana i prikupite energiju za ono što vas očekuje?

 

- Jednostavno – samo isključim mobilni telefon.

 

 

 

 

makonda-tracker