ljubav se ugasila

Komšije otkrile nove detalje razvoda popularnog para: Nina i Branislav Lečić već mesecima ne žive zajedno (FOTO)

0
Iako su tek pre dva dana potvrdili da se razvode, voditeljka Nina i glumac Branislav Lečić zapravo već mesecima ne žive zajedno, otkrivaju njihovi susedi, kao i to da se na Nini ne vidi tuga.
foto: Story Arhiva
foto: Story Arhiva

Oni kažu da se Branislav iselio iz stana u kojem su prethodnih godina živeli zajedno, te da su im sada komšije samo Nina i njihov sin Lav.

Njihove reči potvrdila su saznanja novinara "Alo"-a, koji su otišli na lice mesta. Tokom čitavog dana, Nina nije izašla na ulicu, dok je sve njene obaveze preuzela njena mama Gorica. Iako je Ninin auto bio u garaži, njena mama je oko 14 časova izvela unuka i vratila ga dva sata kasnije. Očigledno je ona glavni Ninin oslonac u ovom trenutku, kada treba da preboli razvod.

 

Sve to o čemu se sada priča u medijima mi smo u zgradi znali mnogo ranije. Branislava već mesecima nismo videli u kraju, svi znaju da se iselio tokom leta. Početkom godine smo ga svakodnevno sretali, ali i tada su retko bili zajedno. Žao mi je što im se to dogodilo jer su toliko bili srećni i zaljubljeni kada su se venčali i došli ovamo da žive", kaže jedan od komšija, koji zarad dobrih odnosa sa Ninom i Lavom, koji su ostali u stanu, nije želeo se objavi njegovo ime.

 

Otac voditeljke Nine Lečić je znao da će doći do ovoga: Njihova veza je društveno nepodobna...

 

Gospođa koja živi u istom ulazu kaže da su i Nina i Leka fini ljudi, ali da nisu jedno za drugo.


Znate, razlika u godinama nikada ne daje rezultat na duge staze", uz osmeh kaže komšinica, koja je o razvodu Lečića čitala u novinama.

Nastavak teksta pročitajte na sledećoj strani.

 

makonda-tracker