bez povreda je prošla

Posle stravične noći još ne može da dođe sebi: Lepa Lukić se ne oseća sigurno posle provale u stan

0
Lepa Lukić se i dalje ne oseća sigurno i zahvalna je pljačkašu što je nije povredio.
foto: Dragan Kadić
foto: Dragan Kadić

Pljačkaši su tokom prethodne noći provalili u stan popularne pevačice Lepe Lukić dok je ona spavala, misleći verovatno da je dobila honorar za predstojeći koncert i da sav novac drži u stanu.

 

Popeli su se preko terase, valjda su stavili merdevine, otkud znam, tako je zaključila policija. Bilo je policije, otiske su uzeli. Ušli sa terase, ja sam spavala u sobi, našli su pare videli su da ja spavam tamo i pošto se nisam budila, oni su lepo otvorili vrata na izlazu stana i izašli. Ostavili vrata otvorena i na terasi i ulazna. Ja sam osetila da mi je hladno, ustala sam u sedam sati i kad sam to videla, ja sam se šokirala i Hitna pomoć je morala da dođe", kaže vidno potresena pevačica.


Lepa Lukić u suzama i šoku: Legenda narodne muzike opljačkana dok je spavala 

 

Kako je i dalje u šoku, nije joj jasno kako su lopovi to uspeli da izvedu u tako kratkom periodu, jer je bila budna do kasno u noć.

 

Ja sam do jedan sat gledala televiziju. Oni su sigurno upali između pet i šest ujutru, a ja sam u sedam ustala. Oni su kalauzom provalili na vrata terase. Bilo je zatvoreno, ali nisam do kraja zatvorila i oni se nisu mnogo ni mučili", priča Lepa.

Iako je Hitna pomoć već jednom dolazila u njen stan, pevačica se ponovo ne oseća dobro, jer se i dalje oseća ugroženo.

 

Ja sad imam pritisak 189 sa 90, moram opet da zovem Hitnu pomoć", kaže Lepa na kraju razgovora i dodaje da se nada da će policija na osnovu otisaka uspeti da nađe počinioce.

makonda-tracker