Konačno otkrila

Teodora Radojičić progovorila: Ovo je istina o navodnoj aferi sa suprugom Goce Tržan!

0
Teodora Radojičić, dospela u medijsku žižu pričom da je ljubavnica mužu pevačice Goce Tržan, u šou programu „Snajke“ javno je ispričala šta je istina i svemu
foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

-Goca Trzan je upoznata sa Rašinim i mojim susretom. Baš zbog toga što je sve znala, nejasno mi je kako je priča krenula u drugom smeru. Raša je sjajan decko i Goca je odlicna pevačica i veoma vispren stručnjak za marketing, ali oženjeni muškarci me ne zanimaju i  ne mislim da će moja sreća biti dobra, ako nečiju urušim.

Teodora ima 20 godina, bavi se modelingom. Nova je učesnica rijalitija "Snajke", a simpatije gotovo svih na društvenim mrežama je osvojila preko noći. Šuškalo je da je bila bliska sa Dadom Polumentom i Mirkom Šijanom, sinom Goce Božinovske, ali za sada se niko od njih ne izjašnjava na ovu temu.

 

- Došla sam u rijaliti da razbijem predrasude o sebi, ali i o rijalitiju – rekla je Tea.

 

– Nejasno mi je zbog čega su rijalitiji na lošem glasu. Ogoliš se u meri u kojoj dozvoliš drugima da te vide. To je psihološka igra i tako je treba shvatiti, što podrazumeva da ne podležeš niskim porivima, samo zarad prostora na ekranu i u tabloidima. Dakle, nije rijaliti loš, nego osoba koju gledate, a nije igrač.

 

makonda-tracker