mnogi su očekivali drugi odgovor

Pretrpela je negativne kritike zbog pisanja knjige, a onda je izjavila ovo: Zorannah otkrila detalj iz privatnog života i podigla veliku prašinu

0
Sve što najuspešnija domaća modna blogerka izjavi privlači veliku pažnju javnosti, a ona je ponovo uspela da iznenadi sve.
foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Kao i na prethodnom Sajmu knjiga, Zorana Jovanović i ove godine bila je jedna od glavnih tema zahvaljujući činjenici da je prodala više knjiga od brojnih afirmisanih pisaca, zbog čega se još jednom našla na meti negativnih komentara. 

 

Zorana Jovanović odgovorila na negativne kritike: Nije problem u meni

 

Veliko interesovanje od samog početka vlada za njenu privatnost, navike i svakodnevni život, a Zorana je ovoga puta otkrila još jedan zanimljiv detalj o sebi. Iako bi mnogi pomislili da zbog načina života, čestih putovanja, posla kojim se bavi, ali i predrasuda koje je prate voli stranu muziku, modna blogerka je otkrila da ona isključivo i samo sluša hitove domaćih pevača.

 

Savršeno stilizovana i u sasvim običnim danima: 4 najlepša džempera Zorane Jovanović za trendi jesen (FOTO)

 

Ja samo slušam narodnu muziku i ništa drugo. Ne slušam stranu muziku, samo narodnjake", ispričala je Zorana, a kao i svaka njena izjava i ova je privukla veliku pažnju.

 

A photo posted by Zorana Jovanovic (@zorannah) on

 

Zorana nije dugo izašla u grad i retko izlazim. Kada je muzika između dva bloka narodnjaka, ja sednem i zaspim. Kad će više narodni blok. Moja omiljena pesma je Mutivoda, Sanje Đorđević. Lomim čaše, dajem bakšiše", priznala je Zorana i koju pesmu uvek naručuje u kafani, nakon čega je usledila osuda i brojni negativni komentari na društvenim mrežama. 

 

A photo posted by Zorana Jovanovic (@zorannah) on

Muškarci se otimaju oko nje, ali ona voli samo jednog: Evo kako se Zorannah bori sa bračnim ponudama (FOTO)

 

Najpoznatija i najuspešnija srpska modna blogerka se, međutim, ne obazire na njih, već ostaje dosledna svojoj iskrenosti zahvaljujući kojoj je, između ostalog, pridobila naklonost velikog broja pratilaca i obožavalaca. 

makonda-tracker