oduševiće vas

Nakon njegovog nastupa je usledio muk: Matija Vitić je u Pinkovim zvezdicama priredio iznenađenje koje će žiri dugo pamtiti (FOTO)

1
Njegov nastup je izazvao buru oduševljenja, a Sergej Ćetković nije mogao da dođe do reči nakon iznenađenja koje je ovaj talentovani dečak priredio.
foto: Youtube Printscreen
foto: Youtube Printscreen

Matija Vitić večeras je šesti takmičar koji je nastupio u ”Pinkovim zvezdicama” i to pesmom Jeamsa Browna ”I feel good”. On dolazi iz Azanje i ima 14 godina.

 

Goca Tržan: Moju Lenu nikada ne bih pustila u Pinkove zvezdice

 

Goca Tržan je poslednja podigla svoju stolicu iako je Matija otkrio da je upravo ona njegov najdraži član žirija. Čim je Marijana Mićić došla na scenu, saopštila je da takmičar ima iznenađenje za sve članove žirija i publiku, ali je on želeo da to ostane posle komentara svih članova žirija.

 

Meni si se jako dopao. Videla sam već kako publika reaguje. Bilo je neveštih momenata, ali bez obzira jako mi se dopalo. Veselo i energično", kazala je Goca.

Potresna ispovest majke Pinkove zvezdice: Marija je za dlaku izbegla smrt

 

Ovo je savršeno nesavršeno", našalila se Leontina, a potom dodala – "Meni si večeras bio čista petica."

 

Frontmen ”Tropico benda” igrao je gotovo sve vreme dok je Matija nastupao, a svoje pozitivne utiske nije ni krio od mladog takmičara.

 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani

 

 

makonda-tracker