uvek postoji pravi način

Vanja Mijatović se oglasila nakon incidenta sa Sergejem Trifunovićem: Pevačica izneverila sva očekivanja i objavom zaslužila aplauz!

0
Domaći mediji su juče preneli vest da je Sergej Trifunović napustio jednu modnu reviju kada je čuo da će nastupiti popularna pevačica Vanja Mijatović. Ona se oglasila i to javno, i nije rekla ništa što ste očekivali da će reći
foto: Dragana Udovičić, Damir Dervišagić
foto: Dragana Udovičić, Damir Dervišagić

Glumac Sergej Trifunović napustio je reviju, kada je čuo da na događaju peva pevačica Vanja Mijatović. Vanja se oglasila se incidenta i napisala dugačku poruku na svom Fejsbuk profilu.

 

Pevačica je istakla da ceni rad Sergeja Trifunovića i da razume da se njemu ne dopada muzika koju ona izvodi, ali da je svojim ponašanjem skrenuo pažnju sa humanitarnog povoda tog događaja.

 

Zbog ove pevačice je Sergej napustio jedan događaj: Evo šta se zapravo desilo (FOTO)

 

foto: Luka Šarac

 

Pre 3 godine je preživela tešku saobraćajnu nesreću i dokazala da je junakinja našeg doba: Ovako je Vanja Mijatović prebrodila surovi životni period (FOTO, VIDEO)

 

- Pre svega želela bih da istaknem da je ovo javno saopštenje zapravo jedini trenutni dostojan vid mog obraćanja svima Vama koji me neprestano obasipate porukama podrške, pažnje ali i pitanjima u vezi jučerašnjeg objavljenog skandala sa našim cenjenim i mogu slobodno da kažem i dalje jednim od mojih omiljenih glumaca Sergejem Trifunovićem. Žao mi je što u svetu različitosti i dalje težimo za osudama nečeg što odbijamo da razumemo ako već nemamo potrebu nešto da prihvatimo i uvažimo. A pogotovo kada je reč o umetnosti pa još kad ona nailazi na nerazumevanje nekog ko je i sam umetnik.

makonda-tracker