Aleksandra Bursać nemilosrdno pretučena

3
Mladu Grandovu pevačicu Aleksandru Bursać pre desetak dana prebio je njen dečko.
foto: Story arhiva
foto: Story arhiva

Ona se krajem nedelje pojavila na Grand festivalu s podlivom ispod oka koji je skrivala debelim slojem pudera i popucalih kapilara na beonjači, pripisujući crvenilo promaji koja ju je udarila.

Ipak, istina je sasvim drugačija, jer je Bursaćeva pre dolaska u studio na Košutnjak morala i na hitnu intervenciju kod stomatologa koji joj je uradio protetiku prednjih zuba jer joj nasilnik besomučno je udarajući po licu, polomio nekoliko sekutića.

Pevačica je istinu krila od svih, čak i od majke, koju je slagala da je doživela lakšu saobraćajnu nezgodu, želeći da je poštedi briga budući da se u porodici Bursać istorija ponavlja i da je njena mama svojevremeno zbog fizičkog nasilja od stane bivšeg partnera, boravila u Sigurnoj kući.

- Mamin drugi muž nas je i fizički i psihički zlostavljao, ponajviše mene. Kad god sam ostajala kod kuće sa njim, tukao me je. Ma, nije gledao gde udara. Kada je mama prvi put primetila da po telu imam modrice i podlive, slagala sam je da sam pala dok sam se igrala. Znam da mi nije verovala, ali pošto je i nju maltretirao, nije smela da reaguje. Posle tri godine pakla skupile smo snagu da pobegnemo od njega. Zahvaljujući divnim ljudima koje smo upoznale, mama, sestra i ja smo se sklonile u Sigurnu kuću u Surčinu. To je ustanova u kojoj je bilo smešteno još desetak žena koje su muževi maltretirali. Iako se u prvi mah činilo da smo na sigurnom, očuh nas je pronašao, nastavivši da nas uznemirava. Pretio je da će mene i sestru da kidnapuje, da će da baci bombu na Sigurnu kuću. Na sreću, sve se završilo samo na pretnjama – objasnila je svojevremeno u magazinu Story Aleksandra svoju tužnu sudbinu kakvu je ponovo doživela, ali ovoga puta od svog nasilnog dečka.

makonda-tracker