igra sudbine

Priča kakve nema ni na filmu: Deki Pantelić krenuo u Nemačku na lečenje, a doživeo sudbinski susret

0
Poznati voditelj pre nekoliko godina uspeo je da pobedi kancer. Malo je poznato da su mu veliku podršku pružali jedna žena i njena porodica...
foto: Aleksandar Jovanović
foto: Aleksandar Jovanović

Dejan Pantelić pobedio je bolest i statistiku: uspeo je da izleči tumor na krajnicima!

 

On je dva puta operisan u Beogradu, a zatim se uputio na dalje lečenje u Nemačku. Međutim, mnogo ranije - kako on kaže, pre nego što je i pomislio da bi mogao da se razboli -  doživeo je susret sa ženom velikog srca - Stanom Erić.

 

Deki Pantelić: Na spletkarenje reagujem ovako...

 

Voditelj je jutros na društvenoj mreži Fejsbuk objavio njihovu fotografiju koja je tom prilikom nastala i otkrio detalje o njihovom prijateljstvu koji su dirnuli sve Dekijeve obožavaoce.

 

 

Sudbina... Godinu dana pre nego što sam otišao na lečenje u grad Flenzburg, na severu Nemačke, na kliniku u kojoj radi profesorka Nadežda Basara, i pre nego što sam u opšte pomislio da mogu da se razbolim... Upoznajem u avionu, divnu i humanu Stanu Erić, koja sa svojom porodicom više od tridest godina živi u pomenutom gradu. Razmenjujemo telefone, adrese tokom leta i na ljubazni poziv gospođe Erić da bih mogao jednog dana sa svojom porodicom da dođem do tog malog grada na severu Nemačke, nasmejem se i kažem da je veća verovatnoća da ćemo se češće viđati u Srbiji nego u dalekom Flenzburgu. Početkom septembra te 2012. godine odlazim u grad Flenzburg (nisam mogao dugo da zapamtim, a kamoli da izgovorim ime grada) na lečenje... Pre odlaska u bolnicu smeštam se u hotel, na preporuku profesorke Basare, koji drže naši ljudi (do tada nisam znao ko je vlasnik tog hotela)... Vrata hotela, pogađate, otvara MOJA Stana Erić... a sve ostalo je istorija."

makonda-tracker