Grand festival: Berićetna godina za Topalka

1
Apsolutni pobednik trećeg Aksal Grand festivala je Milan Topalović Topalko, koji je i dobitnik zlatnog Gran prija, zato što je u ukupnom zbiru imao najviše glasova publike i žirija.
Foto: Luka Šarac
Foto: Luka Šarac

Ukupna vrednost nagrada koje je osvojio popularni Topalko je 35.000 evra, prvo mesto po glasovima žirija osvojio je Saša Matić i 15.000 evra, drugo Zorica Brunclik i 10.000 evra, a na trećem mestu se našla Tanja Savić koja je osvojila 5.000 evra. Publika koja je glasala putem SMS-a, za svog favorita izabrala je Milana Topalovića, drugoplasirani je Darko Lazić sa nagradom od 10.000 evra, a trećeplasirani Dušan Svilar, dobio je 5.000 evra.

Finalno veče trećeg Aksal Grand festival proteklo je u mnogo napetijoj atmosferi nego prethodno. Dodatnu neizvesnost doneli su glasovi žirija koji su se znatno razlikovali, u zavisnosti od toga koja grupa je glasala, a na mestu favorita po glasovima stručnog žirija smenjivali su se Nikola Rokvić, Tanja Savić, Saša Matić i Zorica Brunclik.

Sveukupnom pobedniku festivala Milanu Topaloviću Topalku koji je izveo pesmu Zavet, prva je čestitala supruga Vesna koju njen suprug nije dugo puštao iz zagrljaja. Maja Odžaklijevska je pohvalila Topalka, priznajući mu da je u finalu mnogo bolje otpevao pesmu nego prethodne večeri. Svoje oduševljenje nije krio ni direktor Granda Saša Popović, kome pripada najveća zasluga za odlično organizovan festival, s obzirom na to da je sve tri večeri proveo na nogama kontrolišući da se ne desi negi propust.

Milan Topalović Topalko nastavio je svoj srećni niz posle pobede u šou program Farma, gde je osvojio 100.000 evra.

 Danilo Mašojević

Pogledajte pobednički nastup…

makonda-tracker